Ben bugün trap makinesi sordum 99 TL sterling marka (yerli) varmış. Ben de ekibe sorayım ona göre alalım diye düşünmüştüm. Çok kaliteli birşey değil ama idare eder herhalde. Aslında bu işin en anlayanı sensin Alper. Olmazsa sen al biz sana payımıza ne düşerse verelim
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Alper seni tanımıyor Cem Eğer sorun ayar vidasındaysa uzun 14 cm civarı topuz başlı bir allen anahtarla iş çözülür. Bir ihtimal o-ring yırtılmış-düşmüş olabilir o da kolay. Sen bir ara Osman abinin yanına uğrarsan hallolur. Evren konusunda Cem yanılıyor. 7 dakika 19 saniye sürmez bile
-
Valla fena fikir değil ama bünye ve duygusal durum kaldırmaz Cem Pazara görüşürüz inşallah
-
Cem yeniden atış alanına dönebilmene çok sevindim. Ben dediğin gibi 3 puanı alıp geldim Haftaya da avcılık kursunun sınavı olacak muhtemelen ama sen gelirsen pazar günü de gelirim. Çok özlettin kendini çoookkk...
-
DElinize sağlık
-
Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın
-
Alpercigim,
Iste piston hareketinin bolta ileten cubuk dizayni Armsan da daha iyi gibi. Seninle beraber gidip bir bakalim
-
Alper, Ata ve Armsan aynı fabrikanın ürünü. Biri baba biri oğulmuş. Ata piston bağlantı kolu tek maşa iken Armsan çift maşa ve geçmeli. Daha bir hoşuma gitti dizayn olarak.
-
Sayın Mrmataraci,
Siz tüfek ne aldınız ne tavsiye edersiniz, ayrıca bu Maltepedeki klüple irtibata geçsek mi acaba?
Alper'in tavsiye ettiği Ata otomatik veya Armsan otomatik düşünüyorum. Haftaya alırım herhalde
-
Ben de FB-Eskişehir maçı için 1 günlüğüne İstanbul'a gidiyorum. Bu haftada yokum anlayacağınız.
-
Ruhsat için muayene yapan psikolog Şükrü bey avcıymış. Bana Ayaş'ta poligonun Ağustos ayında açılacağını söyledi. Ayrıca Maltepe'de bir atış kulübünün de kendi imkanları varmış.
-
Bugün evrağı verdim. Fotoğraf sayısında bir düzeltme yapayım. İstenilen belge sayısı +2 fotoğraf alıyorlar. Ayrıca bugün avcılık kursuna da yazıldım. Gücün karanlık tarafı yavaş yavaş beni ele geçiriyor
-
Aynı işlemleri ben de bugün yaptım ama resmim az kaldığından emniyet müdürlüğüne gidemedim. O da yarına inşallah
-
-
Geçmiş olsun Kadir, daha 500 m atışları yapacaksın öyle kene falan bahane etme. Önce KA sonra KKKA nedir bu senin çilen yahu?
-
Abi bence önce atış mesafeni belirle yakın mesafede tahrip istiyorsan 5,5 ama uzak mesafe çalışıcam derseniz benim kanaatim 4,5 olur.Ayrıca 4,5 un deliciliği daha fazladır.Çünkü 5,5 çıkış hızı az tahripi fazladır bundan dolayı deliciği azdır ve uzak mesafede saçma agırlığından dolayı düşme yapar.4,5 rüzgarda sapma yapar ama rüzgar az veyahut hiç olmadığında istediğiniz uzaklığa isabetli atış sağlarsınız
Tamamen yanlış bir düşünce. 5.5 mm ile hem daha uzağa hem de daha etkili atış yaparsınız. Çıkış hızı yavaş gözükmekle beraber 5.5 mm enerjisini daha uzun süre koruduğundan daha uzağa gider.
-
Ben de çekiç getireyim bari. Biz plakları ancak öyle kırarız
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
Hayırlı uğurlu olsun Murat, güle güle oturun.
-