kadir berke tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gerçekten çok saolun abilerim ya
-
silah 4,5 yazdıklarınız için saolun burki06 abi o dediğin güzel bir siteden link atarmısın alıcağımda
-
Peki Hatsana göndersem ne kadar ücret bide nerde bura sölermisiniz
-
Bir şeyolduğu zaman sölersin özelden çünkü ben 3-4 aydrı kullanıyorum
-
Her zaman abicim sen aldınmı silahı yoksa alcanmı
-
saolasınız abiler asil abi bi güçsüzlük yok sadece iyi bakmak istiyoruö dediğinide deniycem ama zor olmazmı
-
berkay abiye katılıyorum hem uygun hem sağlam pellet
-
Merhaba abilerim hatsan mod 85 sniper tüfeğim 400-450 atış oldu kendim temizlemekten korkuyorum silahı bakım için nereye vereyim kendi yerinemi bide kendi yeri nere sölerseniz sevinirim
-
Öncelikle hayırlı olsun abicim dampa almassan dürbüne o kadar emek verirsin 5 atış sonra seni delirtir tekrar ayar yaparsın yani dampa şart iyi bi dampada en az 100 tl forumaki daha tecrübeli abierim genelde sporths mach DM60 öneriyor hatsan mod 85 sniper aynısı bende gerçeken iri ve güçlü bir tüfek dürbün kullanmak istersen dampa şart hani tüfek güçsüz olsa kaymaz kolay kolay ama sniper 85 güçlü bir silah
-
ooo Ne diyosun pellet bile gözüküyoüyomu CO2 tüplü silahlarda bile +60 atıştan sonra gözükür bi pellet ama bu hatsan mod 85 sniper kaliteli bir yaylıda gözüküyorsa sizin şimdiye kadar yollammanız hata bence ilk aldığınız yere yollayın çünkü siz haklısınız
-
Çok garip bende şuan hiç öle bi sorun yok
-
Gördüğün gibi arkadaşım bu abi daha fazla tecrübesiyle yorumunu yaptı tek yapman gereken bence aldığın yere iade edip durumu velin ile açıklamak çünkü aynısı bana oldu geri gönderdim benimkinin yayı kaçtı yani sıkıştı sağolsun gungörav yenisini yolladı veya sen hatsan firmasına yolla hem bakımınıda yaparlar
-
Kesinlikle yayda bir sorun var imkanı yoktur yani siz bırakın 50 metreyi 80-85 metreden şişenin doğru yerine atıtğınızda kırar
-
Aldığın yere ne zaman aldın
-
Kardeşim yaşınız yazmadığı kardeşim dedim büyükse abicim aynı tüfek bende var 70-80 metrede dürbünle hiç affetmiyo benim silah sen kesinlikle geri gönder onu ben çok memnunum