Elinize emeğinize sağlık Emir hocam,saygılar.
zaruri tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Özlüyoruz forumun eski günlerini sayın ZETAX, sizin paylaşımlarınızı görmek anıları canlandırdı, saygılar.
-
-
-
Sn. Zetax fotolar yolunsa sadece iyi, forum yok, sizler gibi değerli üstadlar görünmeyeli, saygılarımla.
-
Sayın usr2033 size hitap amaçlı ve forum kuralları gereği kendinizi tanıtalım başlığı altında tanıtmanız gerekmektedir, sorunuza gelecek olursak alın bir zoraki isabetinden bıkarsınız, pnömatik sistem tek tek atışlı, kurmalı, geri tepmesiz yurdumuzun gururu bir havalıdır kalibre olarak 4.5mm. Öneririm, kaba görüntüsüne takılmayın ele çok iyi oturur, müsabaka kalite bir tabancadır, saygılarımla.
-
Merhaba, jsb pelletler alaşım gereği fazlaca yumuşaktırlar, paketleme iyi yapılmadığında sıkça karşılaşılan bir durum. Hobidaşlarımızdan edindiğim bilgiler doğrultusunda, kubbe başlı pelletin baş tarafıyla yamulan pelletlerin eteğini yuvarlamak suretiyle kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Saygılarımla
-
Merhaba, sn. Zetax'ın konusunu incelemenizde fayda var, kendisine müteşekkiriz. selamlar.
-
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık, teşekkürler.
-
Gümrük şans işi ben hiçbir siparişimde sıkıntı yaşamadım ne dürbün nede red dot hepside geldi. Tavsiyem İstanbul, Ankara gibi kalabalık nüfuslu şehirlerde oturan yakınlarınız adresine sipariş vermeniz, gözden kaçma olasılığı yüksek olabilir. Selamlar.
-
Merhaba, linkteki ürünü ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım Çinli kardeşler güzel kopyalamış sizinde işinizi görebilir. Selamlar.
LCD Ekran Taktik Önlemler Mermi Hızı GZ35-0005 Avcılık için Chronograph Hız Tester Çekim Kayıt Fonksiyonu
http://s.aliexpress.com/yeieyea2?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android) -
Birde, yöneticilerimizin hatırlatmasına rağmen tanışalım adlı konu başlığında hala kendinizi tanıtmamışsınız, hitap konusunda sıkıntı doğmaması adına tanışalım
-
- Bir cok web sitede bu konu ile gormus oldugum dogru bilinen yanlislari duzeltmek amaciyla yazmis oldugum makale.
https://avhobileri.blogspot.com.tr/2017/02/namlu-temizligi.html?spref=fb&m=1Burayı inceleyiniz. Selamlar
-
Rica ederim .
-
Merhaba, kullandığınız saçma sivri uçlu ise onun yerine dome pellet kubbe başlı olanlardan deneyin daha iyi netice alıcaksınız.
-
elinize sağlık, kağıdı tutturmak için kırtasiyeden alacağınız sekreter altlığının kıskacını sökerek kendi hedefliğinize monte edebilirsiniz, bant taşımaya son.☺
-
dipçik taktığınızda göz Mesafesi malesef kurtarmıyor epey uzak kalıyoruz
-
long eye relief dürbün ile veya reddot ile kullanacaksanız alabilirsiniz ama elinizde tüfek dürbünü var ise sıkıntı
-
kapalı başlı somun kullanarak estetiği bozmamış oluruz.
-
yada tırnakların yerine minik vidalar atılabilir sürtünme ve sıkıştırma adına. Evdeki çoçukların oyuncaklarından sökeceğiniz minik vidalar bu işi görür sanırsam. Saygılar.