Niyetlendik ama iş işten geçtikten sonra :)Başka zamana inş hatta haftaya
ErkanC tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tam doğru yere çevirmişin abi bide dolu olup basssaydın tetiğe... anladın sen
-
Herkese merhaba.Emir abi(zetax) nin babasının teknesinde buluşup biraz açıldık, eğlenceli dakikalar geçirip tüfekleri ayarladıktan Çok eğlenceli dakikalar geçirdik, en kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle hobiye güzel birkaç resmimiz armağan olsun...
-
Evet gidiyoruz kaçmaz ama pellet yok nasıl edecez dur bakalım hilalde de kalmamış...
-
Tufeğin vurduklarına şahit oldum bizzat :)) isabeyi güzel atıcı güzel, atıcıyı bi pcp ye donduremedik yoksa odulleri supurur...
-
Emir abi kulağımın dibinden geçen pelleti saymassak baya yorucu ve güzel bir gundu :))) harbiden şimdi bakınca gobege yenge iyi bakıyor sanırım sana abi :))
-
Latif abinin usta elleriyle tüfeklere son rutüşları verirken topluca foto çekmeyi bile unuttuk, herkes biryerlerde bişeylerle uğraşırken zaman nasıl geçti anlamadık bile...Katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.Bir kaç foto...
-
inş abi bu hafta sonu bir aksiyon yapalım yeni mekanımızda
-
Emir abi seni göremiyoruz bu sıralar atışlarda biraz hobiye de vakit ayır
-
Vay beee bensiz hiç olmadı bu valla, kongre yüzünden katılamadık.İnş bu hafta yine bir aksiyon yaparız...
-
Latif Bey sağolsun bugün bana msj attı ama sanırım tekrar geri dönüş yapamadım bazı forum kuralları yüzünden anlamış değilim.Elbet bir yerlerden bulunacak ama bu forumdaşlar ve hemşehrilerim olursa daha da anlamı olur.
-
scubaya para kalmadı El pompasını da kullanamam sağlık sorunlarından dolayı maaşı beklemek lazım
-
2. el olduğunu düşünmedi sanırım, madem böyle sorunlar yaşıyorsun ve sürekli kafanı kurcalayacak sorunlar hevesini kaçırtacak sorunlar var o yüzden direkt iadeni yapmak daha mantıklı...
-
Teşekkür ederim dostlar ilginiz için.Nette bulamadığım tüfeği burnumun dibinde kaf..s av da buldum.Telefon açtım ellerinde vardı gitmişken AA S510 xtra fact + hawke sidewinder 30 3-12x50 10 hm aldım.Sağolsunlar yardımcı da oldular.Tek eksiğim scuba + güçlendirme modu.Bu arada tüfeğe havayı buzdolabı motoru ile doldurabilir miyim?
-
Ben de bugün aa s510 aldım bir av bayisinden ve bilindik bir av bayi isim vermeyeceğim 4150 liralık tüfek + scope için 1000 liralık fatura kestiler bana sıkıntı olurmu dediler hayır olmaz dedim acaba işkillenmeli miyim?
-
bullpup kundak ariyorsan cricket kullanim açısında kompak ağılık dengesi güzel hafif bi tüfek
normal kilasik kundak adüşünüyorsan daystate airwolf veya air ranger 60 5,5 mm birde air arms s 510 u degerlendir 2,ellerde mutiş tüfekler var
tabi butçe 3,000 ila 5,000 arası olmak kaydıyla4000 lira bütçe var ve scope ile birlikte almak zorundayım. 2. ellerde güzel silahlar var ama tüfeği ilk kullanan biri olmak istiyorum malum hobimiz yeni.AA s510 baktım ama hiçbir yerde bulamadım sıfırını.2. el temiz bulmak mesele güvenemiyorum.Ya da görüşlerinize ihtiyacım var.
-
Arkadaşlar hobi konusunda yeni olduğum için sürekli araştırma yapıyorum silahlar, özellikleri kelimelerin anlamları v.b
Fiyat sanırım beni yanılttı markette fiyat 1850 yazıyordu cricket için euro cinsinden yazmadıkları için hatsan ile karşılaştırma yaptım.Neyse ayrımı anlamış bulunuyorum 4000 lira limitle ne alsam diye düşünüyorum -
cricket isabet olarak bt 65 den çok daha önde ve regülatörlü.tavsiye ederim.bt 65 in yanında gelen dürbün vs. öle iyi malzemeler değil,profesyonel bi dürbüne yine ihtiyacınız olacak ve ekstra almanız gerekecek.temiz ikinci el cricketler var set olarak fiyatlarıda uygun.
Teşekkür ederim mustafa bey, paket olarak 2. el pazarda bulamadım ama başka bir yerde mi var link alabilirmiyim acaba?Scope ne önerirsiniz?
-
Herkese merhaba.Bu 2 üründen birini alacağım.Sizce hangisini almalıyım kalite ve sağlamlık önemli benim için.BT65 de karar kılmıştım fakat kalibrgun da cezbetmiyor değil beni.Fakat bt65 ile scope gibi bazı hediyeler geliyor yanında ve ekstradan masraf çıkartmıyor sizce hangisine yönelmeliyim, Teşekkür ederim.