bir de bazı yerler 300 bar dolumu tehlikeli oldugu için ya da elindeki kompresör bozulur diye yapmıyor. bu hobiye gönül verenlerin sayısı bu kadar çok olduğuna göre tüfek firmalarının kompresör teknolojisine biraz daha mı arge yatırmaları lazım bence ... üretilemeyecek birşey değil sonuçta.
calipso86 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
-
Hayırlı uğurlu olsun bu arada ömerli de Nerede atış yapıyorsunuz arkadaşlar ? Ben de hem bu hobi yle ilgilenen yeni arkadaşlar tanımak hem de çok kısıtlı atış alanları olan büyük istanbulumuzda yeni atış alanları görmek isterim ... saygılar
-
haklısınız bence güzel olur , böylece aynı sıkıntılar yaşayan hobidaşlaşlara da yardımcı olmuş oluruz .
-
yaşadığınız şehirde scuba tüp doldurma yeri sorunu yoksa kesinlikle bir tane scuba tüp edinin bence de
-
Harika grupman gerçekten pcp ile yapılmış gibi ...Almanya meselesine gelince "mühendislik ve de disiplin " bence başka birşey değil ..
-
Bir x20 kullanıcısı olarak yazdıklarınızı ilgiyle takip ediyorum arkadaşlar
-
Ya da en iyisi tüfeğine doğrudan doğruya kompresörü bağlamanız
-
nova compact pcp yi ayrıntılı test etmedim ama bayağı ağır olduğunu söyleyebilirim öyle ki desteksiz atış yapmak bir hayli kuvvet gerektiriyor. Ayrıca tüfek bana 250 bar dolu gelmişti 100 bara indiğinde scuba tüp ile doldurmaya çalıştım olmadı kurma kolunu çektim tekrar doldurmaya çalıştım yine olmadı sesebi nedir acaba arkadaşlar dolum aparatinda mi hata var acaba
-
huğlu'nun pcp'sini ben de inceledim baya kaliteli duruyor , huğlu'nun bu sektöre girmesi gerçekten çok güzel
-
Umarim havalı tüfek firmaları bu forumu takip ediyordur.
-
Hayırlı ugurlu olsun ...
-
Nasıl gümrüğe takılmadı? Bir de hangi ülkeden sipariş verdiniz?
-
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama forumda araştırdığım halde uygun bir cevap bulamadım, birkaç gün içinde scuba tüp almayı düşünüyorum ama istanbulda nerde doldurulur bilmiyorum , eğer avrupa yakasında 300 bar dolum yapan yer varsa adresini ve irtibat telefonunu belirtmeniz uygun olur mu ? Şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Ürün incelemekte bir sakinca yok , en azından geçen sene öyleydi
-
fuarda ürün satışı yok bildiğim kadarıyla
-
bence de harika olur , kendi imkanlarımızı kendimiz oluşturmalıyız değil mi
-
Beyler ben de size katilmak isterim , haberleşelim...
-
Arkadaşlar bu spor tek başına icra edilince tadı olmuyor , istanbulun herhengi bir yerinde toplanirsaniz size katilmak isterim
-
Hayırlı uğurlu olsun , iyi atışlar, , güzel tüfek. ..