DESOVALI tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhabalar,

bu forumda ilk paylaşımım olacak, bu paylaşacağım aslında eski bir proje, genel anlamda bir çok hobi projem gibi bu da ''evlendikten sonra'' tamamlanamamıştır, rus forumlarda karşıma çıkan metal kundak olayını hayata geçirmek istedim, meslek gereği solidworks ile tasarımını yaptım, BT-65 dizaynı önceki projelerim için hazırda vardı kundağa yerleştirmek çok zor olmadı. bir kaç resimle projem;

The content cannot be displayed because it is no longer available.

bende ordan aldım lakin anlamadım renkli printer dan cıktı alıp yaka kartımı takmak gerekiyor.

renkli çıktıya gerek yok, siyah beyaz kodu görünsün yeter, girişte verirsiniz problem olmaz ben yıllardır öyle giriş yapıyorum, ayrıca bir kaç kıl firma hariç tüm silah-tüfek tabir-i caizse şakı şukur kurcalayabiliyorsunuz

Merhaba,

ben yaklaşık 6-7 ay önce rus forumlarında görüp benzer bir tasarım yapmıştım, hatta lazerde kasaları vs kestim ancak tamamlamaya vakit kalmadığı için yarı işlem durumda kaldı, diğer forumda var, buraya yeni üye oldum zamanla paylaşım yapacağım. bu arada BT-65 SB ve MOD-125 için tasarım yaptım.

Merhabalar pek vaktim olmadığı için forumlara giremiyorum , dün yani 09/05/2008 tarihinde HATSAN'nın sahibi BAHTİYAR Bey beni aradı Torpedo modellerinin yurt içi piyasaya haziran ayında vereceklerini söyledi , ve 2-3 ay içerisinde çok büyük süprizleri olduğunu bildirdi.. ne diyim kendisinden merakla tüfekleri bekliyoruz.. Not: Mod-140 modelinin torpedoyla hiçbir alakası yokmuş , yükleme yuvası yok direk namluya sürülüyor pellet yani namlu hareket ediyor:)) süper bir tasarım ben bir makina tasarımcısı olarak çok beğendim HATSAN mühendislerinin ellerine sağlık..