Yalnız benim tüfek normal, hava tüpü 180cc . Seninki 50 cc fazla. Buna da dikkat et mukayese ederken.
Strafor tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan pompa ile 5 dk basıyorum 10 dk dinleniyorum sonra 5 dk daha basıyorum 100 'den 200 'e geliyor. 2.posta gerçekten yoruyor ama.
-
Valla yarın bende uğraşıcam dürbünle tekrar bakalım bir de senin dediğin gibi deneyeyim test edeyim.
-
Ercan abi bu konuyu konuşmuştuk ben şimlemeyi tarretler bitince kullanıyorum sonuçta dürbün şimleme illa yapılacak diye uretilmemistir ve tarretler aynı işi daha formal yapabilirken neden ihtiyacım olmadığı halde simlemeyle ugrasayim? Tamam sartsa yaparız mesela zorakim için reddotu mecburen simledim ama normalde neden?
-
Hocam bence baya para gider. O parayla yoksa Scuba al,daha iyi bir dürbün al, kaliteli pellet al daha mantıklı olur. İki silah arasında verilecek paraya değecek bir fark yok
-
Soda şişesi için 3 pompa normaldir. Bira şarap şişesi gibi büyük şişeler 2 pompada kırılabilir. Bazen dediğiniz gibi göbeğini vurursanız Soda şişesi de iki pompada kırılıyor. Güle güle kullanın silahınızı.
-
Normal şartlarda turreti çevirdikçe turretin sertleşmesi ve en son raddede daha da dönememesi lazım. Çok zorladıysanız Allah muhafaza zarar vermiş olabilirsiniz. En sona kadar çevirdiğiniz halde mesela hala yukarı atıyorsa ön ayaklara şimleme, alta atıyorsa arka ayaklara şimleme yapacaksınız. Şimleme nedir derseniz, bir karton,lastik filan sıkıştırıp sadece bir tarafı yükseltme/besleme işidir.
-
H&N 'nin Rabbit serisi zaten grupmana uygun bir pellet değil. Bizim ülkemizde havalıyla av yasak olabilir ama yurtdışında serbest. Rabbit serisi de av amaçlı üretilmiş bir pellet. Avı illa gözünden vurmak gerekmiyor avuç içi kadar bir alanda herhangi bir yere isabet etmesi yeterli. Rabbitte asıl numara penetrasyon ve tahribat.
-
Hangi siteden aldınız? Umarım gelir siparişiniz sıkıntı olmasın girişte filan. Mühimmat neticede.
-
Yozgat'a baya yükleniyorlar sosyal medyada bu aralar. Nedendir bilmiyorum ama.
-
Yok Kayserili. Siz Yozgatlı mısınız?
-
Ahahaha bizim hanımın sözüdür bu. Valla gerçekler böyle napalım
-
Daha önce konuşuldu ve gereksiz boşa masraf bir ürün olduğu, çok da verimli olmadığı şeklinde bir görüş ortaya çıktı. İlgili başlığı arayabilirsiniz ya da bana itibar edin boş verin lazeri filan
-
Evet mükemmel hizmet, garantisi olmasa bile kargoyu da yarı yarıya paylaşıyorlar. Tamire zaten ücret almıyorlar. Ha ciddi bi parça arızalı olur onun bedelini belki isteyebilirler ama cüzi rakamlara işinizi görüyorlar. Zoraki baştacı.
-
Enteresan bir şekilde Gamo Pro Match 'i benim AT 44 baya sevdi. JSB exact jumbo heavy tabi ki en iyi pellet ve gerçekten isabetli ama malumunuz bir kutusu 20 lira. Gamo Pro Match 10 lira bile değil ve namluya çok güzel oturuyor. Yiv seti güzel yiyor. İsabeti hiç de kötü değil. Belki yumuşak ve düz uçlu olduğu için penetrasyonu çok iyi olmayabilir ama tahribatı güzel bence. İşin ucunda jsb ye ucuz alternatif bulma derdi var yani
-
250 tanesi ortalama 10 TL olan gruptan bahsediyorum. Rocket, PBA serisi vs.. kategori dışı. 5.5mm ve 4.5mm 'lerde sizce tahribat ve isabet açısından en iyi pelleti hangisidir?
Pro Match
Pro Magnum
Pro Hunter
Expander
TS-22
TS-10 -
garantisi sürmese de servise gönderin en fazla bir hafta ayrı kalırsınız. Fatura varsa kargo parası da vermezsiniz. Garanti ile ilgili sorun olmuyor sürsün sürmesin tamir edilip gönderiliyor. Atak Silah bu konuda çok iyi.
-
Büyüyünce inşallah
-
5 Atış yatarak bipod ile pellet Gamo Expander.
-
Eyvallah Metehancım, öne şimleme yaptım şu an güzel.