Merhaba arkadaşlar 8 atış ayakta desteksiz, pellet Gamo Pro Match.
Strafor tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
esayar07 : Teşekkür ederim. Her grupman için ayrı konu açmamın bir sakıncası mı var? Kurallara aykırı bir durum mu yoksa?
-
Son denemem sanırım daha iyiye gidiyorum. Zoraki sağ olsun. Kağıtta toplam 12 atış vardır.
-
Halil hayırlı olsun, atışlar mükemmel. Zoraki yi aratmamışsın.
-
-
Nasıl bu kadar hızlı atabiliyor iki atış arasında neredeyse saniye var. Otomatik gibi.
-
Çok güzel çalışma, çok teşekkürler. Pellet seçimi için tam bir rehber olmuş. Uygun fiyatlı pelletlerde eklenirse kusursuz olacak.
-
Mustafa velocity 'e 280 yazdım ortalama bir şey. Regülatör lazım senin dediğin mesele için o da şu an bana uymuyor para olarak. Sence PCP bir tüfekte velocity 40-50 atış için bu kadar dalgalanma yapar mı?
alitekin : Dürbün Optima 3X12X44 , hep 12 zoom kullanıyorum , mesafeye göre paralaksı aşağı yukarı netlik sağlayana kadar ayarlıyorum. Dürbünde başka bir değişiklik yapmadım. Strelok+ ücretli sanırım ?
-
Arkadaşlar her iki program için de konuşuyorum. İkisine de bilgileri doğru giriyorum ama mesela 10 denememin 5'i programın dediği gibi oluyorsa 5'i de alakasız oluyor. Hadi bir iki mil-dot farklı olsun, program alt 3. mil-dot diyor POI üstten 1. mil-dotta . Bu kadar değişim olmasının sebebi nedir? Neyi yanlış yapıyor olabilirim? Amacım program kullandığım her atışın küçük hatalar dışında tam isabet etmesi. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
-
H&N gerçekten kaliteli pellet. En güzel atışlar iyi tüfek iyi pellet ve iyi atıcı kombinasyonuyla çıkıyor.
-
Pellet KRM Super Match. Kötü değil çok iyi de değil. İş görüyor şimdilik.
-
Yeni tabancamla evin içindeki ilk denemem oldu. Havalı silah seven herkesin en az bir kere Zoraki denemesi lazım, çok güzel bir tecrübe. Harika bir silah. Çok sevdim.
-
Arkadaşlar AT44 'ümle gelen Air Stripper, moderatör aldığım için, boşa çıktı. Malumunuz Zoraki Ultra'nın ucu boru gibi devam ediyor ve bu bence görünüşü bozan bir durum. Sizce hem görünüm, hem de isabete olan katkısı için Hatsan'ın Air Stripper'ını Zoraki'ye taksam olur mu? Bunun için herhangi bir aparat vs.. gerekir mi? Kendi imkanlarımla bunu nasıl yapabilirim?