zeratul tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

valla hocam pelete bakarmısın 5 adet 39$ 500pelet alsan vay haline :) silah ucuz olmasına ucuz bencede bu özellikte olan bir silah için gayet ortalama fiyat fakat 5 kapsul alsan 120$ silahla birlikte kaç kapsül veriliyor ing olmadığı için orasına anlamadım ama bence bu tefeği alanın en az 20 kapsul alması şart..pelete gelince buralarda sipariş üstüne kaç tl yapılır yaparlarmı yoksa kalıp alınıp kendi dökenmi olur nasıl bir performans verir orası beni aşar bende yavaş yavaş öğreniyorum zaten pcp yi :)

hocam öncelikle paylaşım için ellerine parmaklarına emeğine sağlık bugun 4:30 saatlik işkenceden sonra nihayet bende ayar ladım ve şuan bu yazıyı yazarken hala gözüm seyiriyor 0_o kutuyu kesene kadar canım çıktı yok esnıyor yok 2 delik aynı açıda olmuyor filan sonra 10 yard maxımum zoom ile paralax 10 yarda ayarlamak suretiyle yapmış olduğum atışlara geçtim fakat yapmış olduğum atışlarda hedefin altına atıyordu 2 artı kıl sabitlemem raymen neyseki atışları nokta haline aldım ayarlarla fakat ayar sonrası birdaha bakayım dedim ayna yardımı ile baktımda 1mm yukarı aşa tarafından 1mm de sağ sol ayar tarafından bir fark söz konusu bunu oturttumda aldığım hedefin altına atıyor veya sağına atıyor bende bu şekil braktım uzun mesafede bi sorun teşkil edermi uzun mesafeden kastım maxımum 100 metre benim için birde sıfırlamada herkes bişey söylüyor ben bu arkadaşınkini yaptım ne bilim sıfırlama videolarına baktımda adamın videosu hit yapmış oyuzden bu vatandaşı seçtim birde çokresmi anlatıyor hazırolda falan :D

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.