Tüp dolduran varmı acaba
panter 31 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hatsan hercules de seçeneklere konabilirdi
-
Hocam bütçenize uygun 2.el gamolarda mevcut bence onlarda değerlendirilebilir.
-
çok beğendim elinize sağlık
-
-
bende yeşili beğendim ama siyah ve ahşap olan modelde çok güzel canlı görmek gerekir bence ozamn fikirler değişiyor
-
hafif olduğu için güçsüz sandım bikere kurdum ve boşa atış yaptım çıkan ses ateşli silah gibiydi kesinlikle sessiz deil aksine baya gürültülü belki kapalı alanda patladığı için
benim baktığımda altın tetikde vardı resimdekilerde yok belirtmek istedim -
Dün bi avbayiinde inceleme fırsatı buldum 435 ytl fiyat verdi sayfasında hızı için 4,5 cal 1200fps olarak yazıyo gayet güzel ve hafif geldi bana
plastik aksamıda çok kaliteli altın tetik var üzerinde formumuzda kullanan varmı nasıl grup yapıyor ne gerçekten yazdığı kadar güçlümü
çünkü elime alınca benim diyanadan sonra kuş gibi geldi[Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/zoomed/detail_whisper_dx_1446z.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/zoomed/product_whisper_dx_1446z1.jpg]
-
sizde en iyi gurubu hangi pellet verdi
-
süper muhabbet
silahlar 2. planda kalmaya başlıyo
-
yorumlarınız için teşekkürler
-
oo süper haber bu gruplarıda güzel olursa ben alıcam 1 tane 5.5 luğundan gerçi tomahawk da kafamı karıştırdı ama onun gücü bukadar deil
-
bende öyle tahmin ediyorum diana gibi gurup da yapıyosa aldığımız dianaları çöpe atalım hem güçlü hem ucuz hem istikrarlı
-
hala yanıt bekleyen sorular var
-
patriotun çıkış hızı 355 m/s baikalın ise 320 m/sn patriot daha hızlı görünüor ama namlu kaliteleri dayanıklıkları atışlarda yaptığı guruplar nedir bilemiyorum iki silahıda test etmiş yada kullananların tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum
-
benim için güçünden çok yaptığı atışların istikrarı önemli kontrolsüz güç güç deildir webleyinde bu konuda daha iyi olduğunu tahmin ediyorum
-
açıklamalarınız için ve objektif yaklaşımlarınız için çok teşekkürler mustafa bey
bence bu forumda 100 kişi varsa 50 kişisi siz burda olduğunuz için ve tecrübelerinizi objektif biçimde paylaştığınız için burda onun için sizin tavsiye ettiğiniz bi silahı bende gözü kapalı alırımşimdi tekrar konumuza dönücek olursak anladığım kadarıyla bu webleylerde 2 tip namlu kullanılmış şimdi nacizane birkaç sorum olucak
1-biz bu namlunun lothar walther namlu olduğunu anlayabilirmiyiz
2-bu silahla atış yaptınızmı yaptıysanız kaç m de nasıl grup yapıyor 350 magnum kadar gülçlü ve onun gibi istikrarlımı
herkese saygılar -
işde aradığım silah
-
bence en mantıklı silah bu fiyatı yarı yarıya sadece hızı biraz az sanki oda ek tüple ve mustafa beyin sihirli ellerinde hızlanır
TheNightHawk arkadaşımızın koyduğu ilk resimde silahın hava tüpü uzun sanırım -
bu silah modifiye edilmedenmi bu menzile atış yapıyor
sanırım modifiyeli bir mod 54 bukadar uzağa atmaz