Kılıfında, boş olarak, av yapmış yapacak izlenimi vermeden faturalı şekilde taşımada sıkıntı yok. Küçük ve Jandarma bölgesi bir yerdeyseniz Jandarmaya konum ve atış bilgisi vermek etraftan gelebilecek ihbarlara karşı size avantaj sağlar ama şart değil elbet.
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar,
İstanbul'dayım, Düzce Çatalbaş av bayiinden aldım. Götürdüğümde faturayı görünce Düzce'den mi aldın dedi memur. Bende o günkü gün 1000-1500 falandı, daha ucuzdu dedim hiç bir sıkıntı çıkmadı. Tüfeğin yanında taşıma belgeside gelecek, kargoyla geldiğini söylemezseniz anlamaz, gitmiş almış gibisiniz fark yok, herşey yasal. Bulunduğunuz yerden de aldığınızda taşıma belgesi verecekler.
-
Bir çok firma sorunu düzeltti. Birden fazla tırnak koyan var mesela. Fişek birinden kaçsa diğerine yakalanır. Kullanım amacı önemli. Yüksek kapasite, sorunsuz çalışma, hafiflik gibi kriterlerin hepsi bir arada olmuyor maalesef. Estetikten yada başka bir şeyden vazgeçmek gerekiyor. İllaki bullpup ve şarjörlü olacak diyorsanız Alkanarms'a şans verebilirsiniz.
-
Gamo'nun servisi satış sonrası hizmeti düzeldi mi, bilen var mı?
-
Toprağım beni masrafa sokma biraz kötü anlat :p
Hobi alıp kullanamamak oldu bu aralar -
Bu iş için çabalayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gruba katıldım. Avrupa yakasındayım ama aracım yok. Şimdilik uzaktan takipteyim 😊
-
Abi sen burada ol yeter, ellerine sağlık
-
Zoraki (atıcılık ve isabet)
CROSMAN® 2240 CO2 BOLT ACTİON (atıcılık, isabet ve modifiye)
Colt 1911 Tanfoglio (zevk için)
Walther CP serisi ( zevk ve isabet)
Bu işin sonu yok. Olmpic musabaka atıcılığıda kısmı da var, poligon atıcılığıda. Bunlar içinde bir kaç alet lazım 1 tane kesmez.
-
Tüfeği aldım gez arpacık kullanıyorum dürbün takmak istiyorum ama bazı sorularım var tüfek yapısı gereği kundak hareket ediyor geri tepme öneleme sistemi için önlemini nasıl alırım bide gez ayarını çok beğenmedim
tepme sistemi dürbüne zarar vermiyor, dampa ayak + lastik ile sağlıklı bir şekilde verim alırsınız, illa çok üst seviye önlem almak isterseniz
DIANA BULLSEYE ZR-MOUNT HAREKETLİ DAMPA AYAK alabilirsiniz. Bunun hatsan muadilide var. Yalnız bu tüfekte dürbün montajı bilgi ve tecrübe istiyor. Forumda çözümünü anlatan bir konu vardı.
-
Soruyu çok anlamadım ama yaylı da son nokta bir model, imkanınız varsa alın derim.
-
-
Yivsiz av tüfeği ruhsatı çıkartacağım ama hangi aile hekimine gitsem ben raporu vermem diyor. Teker teker hepsiyle tartıştıktan sonra foruma yazmak istedim. İstanbul'da zorluk çıkarmadan bu raporu verecek aile hekimi var mıdır ?
Aile hekimiyle aranızda samimiyet oluşmalı, bu hepsi için geçerli değil tabii ki hepsinin huyu suyu farklı, buradan sonra yalan devreye gireceği için yol gösteremem.
-
Hayırlı olsun, ben gamo'dan verim alamadım. Jsb ve crosman kullandım iyilerdi. Namluya sıkı oturan çap seçin, tüfeği kurma esnasında havaya kaldırdığınızda pelet düşüp tetik mekanizmasının bozulmasına sebep olabilir.
-
Arada kaldım 😊 top sizde takipteyim.
-
Kisa mesafelerde işe yaramazmi ?
Ürün gelmeden bilemeyiz, link var mı?
-
Pek bir şey beklemeyin, umarım şekil olarak resimdeki ürün gelir, bu fiyata iyi bir ürün ummak iyimserlik olur.
-
Benim merak ettiğim nokta bende puncher pro da gayet isabetli 50mt 100mt nokta atışı yapıyor ama bu AA cricket fx gibi markalarla fiyat farkının hakkını gerçekten aşırı derecede gösteren ne farkı olabilir? youtube da gözlüklü bir adam var incelemelerine bakiyorum adam daystate ile de hatsan ve kralla da atış yapıyor grupmanlari türk mallarindada gayet başarılı ve adam çok beğeniyor. Bende fx alıp kralla kıyaslama videosu yapmayı düşünüyorum gercekden 2500tl lik ile 25000tl tüfek farki okadar fazlami 🤔
Fiyat farkına bakınca bence değmez. Hatta bu işin zevki atıcı kabiliyetlerini öne çıkararak mevcut tüfekten en verimli şekilde yararlanmak. İş müsabaka olunca işi sansa bırakamaz ve yüksek fiyatları verirsiniz o ayrı, müsabakada macereya gerek yok. Hobide amaç fp ürün bulup huyunu suyunu öğrenip başkasının yapamadığını yapmak.
-
Sol kabza Nereden bulabilirim
Ben Meydan av'dan almıştım. İstanbulda değilseniz arayıp online olarak temin edip edemeyeceğinizi öğrenmeniz gerekir. Piyasada yoksa direk fabrikadan yardım alabilirsiniz.
-
Çok tartışılan bir konu, daha önceleri hibe edildiği yazılmasının daha doğru olduğu konuşulmuştu. Ayrıca havalı silahlarda kanunda fatura ibrazı zorunlu değil. Denk geldiğiniz kolluk görevlisi çok önemli.
-
tanışsak bizede konu hakkında yardımcı olsada kendi solidlerimizi yapsak
Videosunun altına bu konunun linkini koydum. Bekleyeceğiz