Ben derlemeye bulaşmadan mod56 th kovalasam daha karlı çıkarım ![]()
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Boşver Özgür hocam, şimdi mod56 ya dönüşüm için 4 tane mod52 isterler, başımıza iş almayalım

Hakkat ister mi.mesajım silinsin lütfen

-
Vallahi sağolun arkadaşlar bişey yapmadım sadece ondan bundan derleme oldu.
Böyle bir derlemeyle mod 52 yi mod 54-56 yapsak

-
Bağlantiyı nasıl yaptınız?
-
hayırlı olsun. kazasız belasız atışlar dilerim.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
umarım yardımcı olur.
-
arkadaşlar çok güzel bir gündü,
sabahın 04:40 vakitlerinde uyanıp o saatlerde canlı olmam sadece bu arkadaşlık ortamı ve hobinin verdiği heyecanla olurdu.teşekkür ediyorum.
gizli kahramanımız gerçek dostumuz Ferhat'a da hepimiz adına şükranlarımı da sunarım.her ne kadar bu hafta havanın bozması tahminleri varsa da biz bir umut takipteyiz. aramızda Kerberos üstadımızı ve katılmak isteyen arkadaşlarımızı görmek ayrıca mutluluk verecektir.
-
biri süper mi dedi.ağzına biber sürelim
-
-
Süpermiş.
-
en ustte paylasilan durbunun fiyati cok uygun
Tam zorakilik
-
Dampanıza güveniyor musunuz?
-
Bullpup kundakli pcp almayi dusundunuz mu hic?
Edgun lelya mesela

-
-
Aslında serbest olursa cazibesi azalır eğitimlede birleşince derslerde de atınca heveslerini almış olurlar yasak çiğnemeye gerek kalmaz.dışarida da herhangi bir yanlışlari olursa ciddi ceza alacaklari söylenir kpss ye girememek mesela.yapilmak istendikten sonra olmayacak bir şey degil.ama buna gelene kadar çok eksik var anca okulun spor kulübü varsa orada ele alınabilir.önce okçuluk kılıfı arkadan havalı ya geçiş senaryosu.
-
Manuel onaya takıldım ama tekrar yazayım.
Slikondan su damlasının arka kısmı pellete yapiştırılsa nasil olur acaba.oyun hamuru kalıplarında damla tarzı şekiller olabiliyor.
Güzel çalışma pellete regülator çalışması olmuş.
-
Soya fasülyesi ve ürünleri kadinlık hormonuna iyi gelir.erkeklerin çok sık tüketmemesi gereken bir besindir.etin yerini tutamaz sadece kırmızı etten alacağımız amino asitleri kırmızı etten alırız.tabiki yemesekte hayat devam eder.amma velakin ot yiyip onu işkembesinde protein ve zengin amino asit kaynağına çeviren bir nimet insanlığa rızık olarak verildiyse bunu neden es geçelim.düzen bizim için kurulmuş.ihtiyaç ne ise ihtiyaç kadar ve eziyet vermeden tüketilir.hayvan tepiniyorsa bitkide kırılınca dalında da olsa soluyor nerden biliyoruz hayvan gibi can çekmediğini.
-
Yazmadan duramadım artık. elin adamı çözmüş olayı:
İngiliz kraliyet tahtının vârisi Prens Charles dün Oxford Centre'daki İslami Çalışmalar Bölümü'nde yaptığı konuşmada “Çevreyi korumak için İslam'ın manevi prensiplerini takip etmeliyiz” dedi.
Kaynak İslamcı Prens Charles! - Dünya Haberleri - RadikalYemekten sonraki 2 ağız çalkalamasını tükürmemiz bile israf.o kadar inceki binde birine bile dikkat etsek hayvanlarda doğada sağlığımızda bi rahat edecek.biz bile bile ihtiyacımiz olmadığı halde avlanırken spor yaparken
elin bundan bi haber helikopterlisinden ne beklersin. -
Yorumların için çok teşekkürler... Sizin sayenizde diana 54 airking aldım, dürbün ayarı bozulmasın diye sportsmatch dampa, dürbün olarak Hawke HK4030 Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25x42 aldım.
Allah izin verirse pazartesi günü atışa gidip uzun mesafe deneyeceğim.
hayırlı olsun.kazasız belasız güvenli atışlar dilerim. -
servis için istanbul av doğa'ya danışabilirsiniz.