Sig sauer p250 blowback pellet havalı tabancanın namlusunda yiv/set var mı arkadaşlar?
Pellet atanların hepsinde yivset vardır.
Hem pellet hem bb atanlar karışık işte.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Sig sauer p250 blowback pellet havalı tabancanın namlusunda yiv/set var mı arkadaşlar?
Pellet atanların hepsinde yivset vardır.
Hem pellet hem bb atanlar karışık işte.
haklısın kardeşim
Cumanız mübarek olsun kardeşim
Amin, hayırlı cumalar.
gaziantepte araştırdım itfaiye müdürü kesinlikle olmaz diyor Anlamadım
Bir kilo kaçak çay ile tanışma ziyareti yapıp arada bir selamlaşıp samimiyeti ilerletmek müdürle olmadı çavuşlarla işi halletmeye çalışmak şeklinde bir plan yapılabilir
Peki blowbackli hangi tabancaları önerebilirsiniz?
Bunlar çabuk bozulan oyuncaklar. Bir arkadaşımızın yıllarca kullandığını başka bir arkadaşımız 1 hafta da iade ediyor.
O yüzden ben co2 tabanca önerisinde bulunmuyorum.
Görüntü, malzeme ve model olarak hoşuma gideni tercih ederim. Zoraki ve blowbacksiz tabancalarım olduğu için benimde şu an ki hedefim gerçeğine en yakın 1911 almak.
100 bb ye kadar güçlü sıkan tabancalar var. Muhtemelen blowbacksiz oldukları içindir. Hem blowbackli olup hem de 5 şarjör falan güçlü sıkan tabanca var mıdır acaba.
Maalesef bu co2 tabanca işinde hepsi bir arada yok o yüzden 2 ila 3 tabanca alıyoruz
Bulamazsanız en yakın Adana da var irtibata geçebilirsiniz. Kargosu beklemesi zahmetli ve maliyetli olacaktır, umarım Gaziantep'te vardır.
İnceleme için teşekkürler.
Tüm hobidaşlarımın doğada parçaladığı camları topladığını umuyorum. Yabani hayvanların yaralanmalarına ve orman yangınlarına sebep vermek istemeyiz.
sıfır alicam ama pcp düşünmüyorum tup taşıma derdiyle uğraşmak istemiyorum zaten taşıyacak araçta yok ,koleksiyon silahi derken neyi kastettiniz acaba ,nisan koyup vurma olarak eglencelik düşünüyorum ben bu silahta hafifliği ahşap oluşu ve alt kurma yayı diğerlerle nazaran daha kibar ve kısa oluşu dikkati mi çekti.
Gamoya bulaşıp hobiden soğumayın. Silahları güzelde servis, garanti tam kabus.
ofis hocam uyarın için teşekkürler, evde karton kutularla hedef yapan birçok kişi gördüm videolarda; kutunun içine okunmayan bir kitap koyuyorlardı , kitabın üstünü bir kumaşla sarıp kutuda hareket edecek şekilde bırakıyorlardı. Yüksek enerjiyle hareket halindeki çelik bilye sabit olmayan hedefe (kutu içindeki kumaş sarılı kitap) geldiğinde tüm bilyeler çarpıp, kutu içine düşüyordu. Ayrıca her ihtimale karşı gözlük ve kilitli bir odada kullanmayı düşünüyorum. Önce güvenlik
Kaza ihtimali her zaman var olduktan sonrada kıymeti yok. Hepimiz o tip kutuları kullanıyoruz. Ben Magnum sınıfı tüfekle evde atış yapıyorum her 3-5 atışta her şey kontrol edilmeli. Mermi kutuyu bulduktan sonra çok sıkıntı yok ama kutu dışına gitti mi tehlike o zaman başlıyor paranoya derecesinde tedbir elden bırakılmamalı gözün yedeği yok. İsabetli atış ve alışverişler dilerim ?
Evde bb plastik dahi olsa çok tehlikeli. Kurşunun yumuşaklığından dolayı sektiğinde enerjisini bb ye göre daha çok kaybetmesi biraz daha mantıklı.
Bilginize.
Kendi yaptığım hedef kutusunda defalarca kullanmayı düşünerek aldım. Henüz denemedim.
Ben dün
Victorinox 8.2055.CB
Victorinox 0.2503.01TR aldım. Yarın elimde olurlar umarım .
Gamolardan bir şey beklemeyin.
sevdiği jsb yi bulacaksınızdır.
eski verisyonsa kral tüfeği elden geçirebilir bir görüşün.
Kol saatlerine merak salıp da TSF'ye uğramamak mümkün mü? TR'de bu detayda bir forumun bulunması büyük şans. Gerek ekonomik olması, gerekse de bugün Dünyanın başka yerinde göremediğimiz bir bakış açısının ürünleri olduğundan SSCB saatlerine ilgi duydum. Forumdaki sanırım tüm incelemeleri okumuşumdur. Hatta bu forumda bir tane Vostok satmışlığım vardır. (Bugün olsa yapmam bunu)
Ayrıca, geltir.com'a da üyeyim. Orada da tıraş aletleri, fırçalar falan derken kendimi ıslak tıraşa dönmüş buldum. Şu aralar eski usturalara bakarken yakalıyorum kendimi Hepsi sigaradan sonra oldu.
Kullandığınız görsel sizin de üye olduğunu gösteriyor. Daha önce de dikkatimi çekmişti.
Ben tıraş olayına bulaşmadan sıyrıldım
Türksaatformu üyesiyim orası kapanınca aktif olduğum saat forumu kalmadı, TSF ye bakınıp çıkarım genelde.
Aynı şeylere ilgili olan birilerini görünce sormadan edemiyorum. Forumlarda binlerceyiz ama etrafa baktığımda tekim
Tebrik ederim, darısı tüm dünyanın başına.
TSF saatforumu üyeliğiniz vardı sanırım.
hamilo abi yine nokta atışı yaptın ?
Bunlara sardım
İstanbul Büyükçekmece tarafı dolum yapan yerler biliyormusunuz acaba.
Türkiye saat forumu ''saatforumu'' üyeliğiniz var mı, aynı isimle?
Facebook adresini biliyormusunuz birde oraya yazayım derdimi
Face kullanmıyorum ama sanırım burası https://www.facebook.com/HATSAN/
burada da durum pek farklı değilmiş sanırım ekim ayında yazılan bir kaç şikayet gördüm.
Hatsan beni gene mağdur etti tüfek bugün kargodan geldi tüfeği yapmadıkları gibi birde tetiğini kırmışlar. Kargodan tutanak tutturdum resmini çektim Hatsan da servis elemanıyla konuştum gene aynı hikaye tüfek eski yapamıyoruz bende dedim tamam yapamıyorsunuz niye daha fazla hasar verip tetiğini kırıpta yolluyorsunuz dedim bişey diyemedi siz tüfeği yollayın yapalım dediler tüfek zaten sizden yeni geldi yapsaydınız dedim o zaman tüfeği yollayın 250 tl ye Mod 125 verelim dediler
Facebook'tan yazın Bahtiyar bey görür bence.