ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

sayfa görünümü %100 olarak ayarlansa iyi olur, yan boşluklar fazla gibi görünüyor.

ilan bölümü kullanışsız olmuş, bu altyapıya uygun ilan modülü olursa daha kullanışlı olacaktır.

Youtube videoları için çerçeve büyümüş daha iyi olmuş.

* Chrome ile girdiğimde cevap yazamadım sorun benim browser de mi acaba ?

Chrome kullanıyorum sorun yok.

tgfjhkjlkş

Siz zaten vipsiniz konuda belirttim en baş da

50 mesaj ve üzerinde olan kullanıcılar vip üye oluyor otomatik

38 bin üyeden sadece 771 tanesi vip :)

Birde isminiz yeşil renkte yazıyor vip olmayan üyeler siyah renk

Kırmızı ve koyu mavi yöneticilerin

kişinin detayına girmeden bu renklerden anlayabilirsiniz.

Bunla Alakalı 1 hafta boyunca forum duyuru kısmı oluşturduk ve bildirim yaptık özel mesajlar 600 bin özel mesaj site yük neden oluyor ve özel mesaj konusunda gene bildirim yaptık belki görmeyenler var diye büyük font halinde sitenin ana sayfa koyduk :) ama kimse sanırım okumadı :)

onun dışında çeviri hataları düzeltiliyor.

Bunu ben nasıl kaçırmışım :) tüh.

Göz işareti ''Gelişmi(ş) menü'' ş unutulmuş

açınca ''Konversationen'' yazıyor sanırım ''sohbetler'' olmalı

ve sohbetlerimiz gitmiş :(

alış veriş yaptığımız kişiler, alış veriş bilgileri, bir konuda danışıp cevabı arşiv olarak tuttuğumuz konular, takma adından kim olduğunu çıkaramadığımız ama sohbetlere bakınca kim olduğunu hatırlamamıza yarayan sohbet arşivimiz yok.

Bilginize.

Yan tarafı komle kaldırdık sayfa daha rahat kullanmanız için üst kısma aldık 5 ile sınırladık ama eğer 10 olsa daha iyi olur derseniz yaparız 10

ayrıca üst mesajlar okunmamış olanlar duracak yani siz mesaj okudukca o konu veya mesaj sıralamadan kalkacak :)

mobil sağ ve sola yapıp test edebilrsiniz daha bir çok yenilikler mevcut ufak tefek eksiklerimiz var hatamız varsa af ola

İyi atışlar dilerim.

Profil resminin olduğu üst kısımda da okunmamış ve yeni sayıları gösteriliyor.onları sıfırladım fazla kalabalıklaşmadan :)

bahsi geçen 5 mesajı 10 a çıkarırsak çok yer kaplar ama bir tıklamayla bir 5 daha açılabilirse daha kullanışlı olabilir,

yoksa bildirim sayıları gösterildiği için bu haliyle de kalabilir.

Hatanın lafımı olur, asıl biz emeklerinizin karşılığını nasıl öderiz bilmiyorum.

Kolay gelsin.

Hayırlı olsun.

Biraz kullanıp geri bildirim yapabilirim.

İlk olarak eskiden sağ tarafta olan son yazılan konular ve son açılan satılık ilanları benim için çok pratikti.

Şu an son konuları 5 adet olarak forumun en başında görüyorum.Yeni olduğu için mi acaba 5 adetle sınırlı yoksa hep son 5 konuyu mu göreceğiz?

iş grupman olunca mühimmat pellet olmalı.
    Biraz daha araştırıp son kararınızı vermenizi öneririm.

Yine grupman odaklı düşünürsek tek yükleme daha sağlıklı.

Crosman tipsiz ama biraz daha dayanıklı ürünler yapabiliyor.

Walther cp88 de isabet ve sağlamlık misali.

@mno dostum söylediklerin çok doğru.

Ama maalesef koyma akıl cepten düşer.

Görüntüsüne ve gerçek silah sahibi olma sevdamız bu tavsiyeleri gölgede bırakıyor her zaman.

Bir tavsiye isteyenlerin çoğu kararını vermiş kararlarına olumlu yanıt umuduyla konu açıyorlar.

Acı tecrübesi olanlar cebini düşünenler sabırlı ve tavsiyelere açık oluyorlar.onları ayrı tutuyorum.

Butik bir fabrika açma zamanı geldi abi.
    Avrupalardan almasınlar özel yapım parçaları artık hobidaşlar.
    Böyle isabet odaklı tüfekler de cabası.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Benim en zevk aldığım elimden düşüremediğim Zoraki oldu.
    Sebepleri 3-5 m. den itibaren alan kısıtlaması olmadan co2 ve pcp tüplere ihtiyaç duymadan her zaman her yerde kullanıma hazır olması.
    Pellet seçmemesi en acemi atıcının ellerinde bile bir şekilde isabetli atışlar yapabilmesi (çift el - destekli - dipçikli - optikli vs )