Hemşerilerim geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun cümlemizi.
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu siteyi referans olarak alabilirsiniz. Ankara da tanış meslektaşınız varsa sizin için yakından inceleyebilir.
http://www.tac87.com/OPTIK-NISANGAH…ml#labels=147-2Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Paylaşım ve emek için teşekkürler.
Kapalı mekan imkanı olan hobidaşların böyle bir organizasyon gerçekleştirmesi hayalimdir
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Olağanüstü Hal durumunda taşıma ruhsatlı silahlara dahi kısıtlama var..Taşıyamıyoruz maalesef..Bu nedenle OHAL'de AVM ve Metro gibi insanların yoğun olarak bulunduğu yerlerde oyuncak silah dahi taşımak başınızı derde sokabilir..Tavsiye etmiyorum..
Saygılarımla..OHAL KANUNU İlgili Madde 9:
"Silah yasağı
i) Ruhsatlı da olsa her nevi silah ve mermilerin taşınmasını veya naklini yasaklamak,
j) Her türlü cephaneler, bombalar, tahrip maddeleri, patlayıcı maddeler, radyoaktif maddeler veya yakıcı, aşındırıcı, yaralayıcı eczalar veya diğer her türlü zehirler ve boğucu gazlar veya benzeri maddelerin bulundurulmasını, hazırlanmasını, yapılmasını veya naklini izne bağlamak veya yasaklamak ve bunlar ile bunların hazırlanmasına veya yapılmasına yarayan eşya, alet veya araçların teslimini istemek veya toplatmak,"Şu an ki OHAL halka gelmediği için Valilikler illere özel durumları yayınlıyorlar.
Önce Karadeniz de bazı illerde sonrada İstanbul da AK47 - M16 benzeri av tüfeklerinin taşıması yasaklanmıştı.Başka bir yasak işitmedim. -
-
-
@kosifoglu61 arkadaşımızın.
Şimdilik bunları buldum. Bir başka konu daha vardı ama yükleme link ölmüş.
hedef kağıtları (kendi düzenlemem)
Bunlarda özel seri
-
Bu tip bir sey benimde basima geldi aracimi volkswagen yetkili servisine götürmemize rağmen gecen hafta goturdugum ozel bir servis de 55.000km de bakima götürdüm usta gözümün onunde yapti her seyi bende arabanin yaninda cayimi içtim. Usta polen filtresini bir cikardi inanamadım abi bu hic değiştirilmemiş dedi gözümün önünde yapılmasa başka bir düşünürdüm ama vallahi şaştım kaldım. Ben antalyada yetkili bir bosch servisine götürdüm beyefendinin bahsettigi yetkili servis belgesinden ustada bahsetti. Motor yağ değişimi, tüm filtreler, bujiler, antifriz, motor ve tapot ici temizligi, jant duzeltme, teker on arka yapimi, fren balataları, frendiski tornasi, salincak kismindaki ses yapan parçaların sokulup yaglanip geri takilmasi, far ayari, rot balans, silecek suyu, cakmaklik temizlenmesi dahil daha bir dolu islem yapıldı total 525tl ödedim. Servisi arayip randevu alacaktım sadece standart bakim paketi icin 750tl dediler ki burada fren balataları degisirken disklerde az cukur fark ettiler tornadan gecti diskler kiz gibi oldu. Rot balansı dahil her işlem gozumun onunde acik secik sekilde ne yaptiklarini anlatarak yaptilar.
Bosch servisleri öneriyorlar. yaptığı işe 6 ay garantide veriyorlarmış.
-
Özgür hocam eline sağlık gerçekten önemli bir bilgi.
Teşekkür ederim Abim,yararlı olduysa ne mutlu.
-
Püf noktaları var, neticede tercih sizin.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Teşekkür ederim.Reddotla gayet hoş durdu ama yakınlaştırmalı bir dürbünün yerini tutmayacaktır.Sırada uzun bir moderatör isteğim var.Dipçik yapmak isteyenlere fikir olur umarım
Teşekkür ederim ,Cnc ayrı bir dünya zaten çok hoş işler çıkabilir,kolay gelsin.Bekliyorum merakla
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Elinize sağlık. Ayarlı bir yanaklık yakışır.
-
evet, al sat yapanlar iyi para kazanıyor gibi, alixpres fiyatını öğrenebilir az bir kar payı kazanmasına müsade edip alınadabilir .Kendiniz getirip gümrük işi postası kontrole takılırımı takılmazmı kafanız ağrımaz. Mesela 30 tl ye kendim alixpres den alıyorsam, 40 tl ye burdan alırım, ama 60 tl ye almam, rakam ufak olabilir ama niye yüzde yüz kar etsin benim sırtımdan?
Resmi yollardan geliyorsa kabaca toplama yansıyan %25 (banka masrafı,nakliye,vergi, gümrük, gümrükçü) masrafları var. 30 liralık bir ürün bu vergiler ve kdv eklenince 45 tl ye yaklaşıyor. satıcının giderleri de satıcıdan satıcıya göre değiştiği için bize böyle rakamlar yansıyor.
%30 kar eklendiğini düşünürsek 60 tl ye yaklaşan bir fiyat çıkar. ürünü bir tane değilde fazla getirdiğini düşünürsek 30 a değilde 25 e alır o zamanda 50 tl civarı bir satış rakamı çıkabilir.
Gayri resmi yollardan getiriliyorsa bu hesap değişir elbet
Not:hesaplanan oranlar kabaca ve tahmini çıkartılmıştır kesin bilgi olarak baz alınmasın.
-
Efsane bu
-
teşekkürler, belirttiğiniz siteyi bilmiyordum.inceleme yapayım hemen.
Rica ederim bende burada ki dostlardan öğrenmiştim. dipsiz kuyu ve ekrana bakmaktan kızaran gözler
Bütçe müsaitse bıçak sanatı formundan usta işi bir bıçağın yerini hiç bir şey tutamaz.
-
ascimmarket.com da orijinal satar, tac87 ye göre daha uygun fiyatlı modeller bulunabiliyor.
-
Merhaba Hobidaşlar,
n11 bazı ürünlerde indirime girmiş. özellikle co2 tabancalar çoğunlukta. gönülde yatan aslan denk gelebilir -
İyi günler.Yivsiz tüfek ruhsatnameleri 5 yıl süre ile verilir.
aile hekiminden rapor.
vergi borcu yok belgesi.
yivsiz tüfek ruhsatı harcı 31,20 tl.
kimlik fotokopisi.
4 adet ressim.
dilekçe .
ile birlikte bağlı bulunduğunuz il-ilçe emniyet müdürlüğü veya jandarma komutanliğina müracat edeceksiniz.
size yivsiz tüfek satınalma belgesi verilecek
o belge ile bayinize gidip tüfek ile birlikte faturanızı alıp tekrar emniyete gidip tüfeğinizin tesbitini yaptırıp yivsiz tüfek ruhsatnamesini alacaksınız.
bu belge 5 yıl geçerli.6 adete kadar satın alma belgesi oluyormuş sanırım. İlk ruhsatı alırken emniyetten 6 satın almanın da hepsini almak daha sonra tekrar uğraşmamak için bir kolaylıkmış. Bu konuda bilginiz varsa bir açıklama yapar mısınız?
-
Bende Cesa süperpoze var mobil şoklu bazen ayranım kabarır trap a giderim diye almıştım. İsabeti olsun işçiliği olsun yüze oturuşu olsum ben çok memnunum. Ancak bu aralar piyasada yok galiba. Babamda da cesanın tek kırması var baya eski ama oda çok güzel bir silah hatta onu dürbünle geyikte kullanıyor 100m den vurmuşluğu var.
Tek tük var piyasada
http://www.avfoni.com/urun/fias-cesa…n-12-cal.-50-cm süperpoze de yeni gördüm -
Effecto' ya 2095₺ vermeye gerek yok galiba. Çok daha ucuza ve az ekipmanla (scuba tüp vs) daha iyi grupman yapılabiliyor demek ki.
Şen kardeşlere gönderelim bu tüfeği incelesinler.
belki birileri alması gereken mesajı alır... -
Tam hislerimi özetlemişsiniz Emir Hocam. Teşekkürler. Anlatmak istediğim tam olarak buydu.
Okurken şu kıyaslama geldi aklıma
1969 model mustang 300 km hız yapabiliyor diyelim
2017 ferrari de 300 km hız yapıyor.ama nasıl yapıyorlar, hırıltılı mı seversiniz yağ gibi mi akanı mı gel de ikisini de sevme ayırmak pek mümkün gelmiyor
imkanlar dahilinde kapalı garajın varsa ona göre araba almak istersin sokağa bırakıyorsan ona göre ( scuba vs ekipman misali )