ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, uzun araştırma sonucu Colt Single Action Army 45 US Marshall 7,5" Limited Edition modelini aldım ve dün elime ulaştı. ilk defa havalı tabanca aldığım için kıyaslama yapamayacağım. ancak silah gerçek gibi duruyor yani birkaç kişi gördü herkes gerçek sandı. silahın gücü beni tatmin etti kola kutularını delip geçiyor, soda şişelerini parçalıyor. yaklaşık 5 metrelik mesafeden test ettim. şehirde olduğum için henüz daha uzak bir mesafeden test edemedim. bana göre tabancanın tek sıkıntısı 6lı olması ve doldurması biraz zahmetli olması. iki defa doldurduktan sonra üçüncüsüne gelince anladım ki doldurması uğraştırıcı. bi de horozu çekmezseniz ateş etmek zor oluyor. yani kolay ateş etmek için horozu manuel çekmeniz gerekiyor. görünüş olarak da horoz sanki tam oturmamış gibi. yani bozuk gibi görünüyor. meğerse tasarımı öyleymiş. son olarak silah resimlerde gördüğümden daha büyük. yani tabanca değil tüfek sanki. biraz kısa olsaydı daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum. 1 tüpü akşama kadar anca bitirebildim. sebebi ise doldurması zahmetli ve yaklaşık 30 atıştan sonra bayıyor insan sırf bitsin diye kullandım yaklaşık 50 atış yaptıktan sonra tüp bitti. incelemem şimdilik bu şekilde.

ben böyle ürünlere gözüme ve gönlüme hitap ettiği için ''sevip, okşamalık'' diyorum.
    özlediğimde kutusundan çıkartıp 5-10 dakika hasret giderip tekrar kutusunda saklayacağım, kullan(a)mayacağım türde şeyler.

çok mantıklı geldi bana. o zaman güç pellet vs bakmaksızın bana en çekici olanı seçeyim. sanırım alacağım tabancayı buldum Colt Single Action Army 45 US Marshall 7,5" Limited Edition . şekil itibari ile en sevdiğim tabanca. bununla başlayayım. tekrar teşekkürler arkadaşlar. ürün geldiğinde incele sonucu detaylı bilgi vereceğim.

yüksek bir başlangıç olmuş,hayırlı olsun.

baikal tek kirma 900 tl cıvarı bıraz daha pahalı imiş ancak siz önerdınız ıse vardır bıldıgınız,bu iş ucuza kaçılası en son iş...İlginize tskler

150 TL hediye çeki veren var 150 liralık fişek alınırsa(kullanımda kısıtlama yapmamışlarsa)avantajlı bir fiyata gelebilir.

adamlar fantazi yapmış :P

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

yeni favorim ss p320 öneririm 30lu pellet sarjor metal ust kizak blowback..

ss olması 30 pellet atması cazip ama tipine ısınamadım.p226 ve 1911 daha yakın duruyor.bakalım listenin çok altında sıra gelene kadar ne olur kestiremiyorum.

şöyle bir ilave yapabilirim.

ilk tabancam blowbackti atış sayısı 5 m. civarında tatminkardı (80 küsür hatırlıyorum) açık hava ve daha uzak mesafelerde ise atış daha düşecektir.buda bu tabanca az atış yapıyor hissi verir doğaldır.mesafeniz ve mekanınız bunu etkileyecektir karar vermede ki kriterlerden biri.

sonra atış sayımı arttırmak için blowbacksiz bir model tercih ettim.oda 5m. ve kapalı alanda 100 üzeri atış yapıyor.iki kere vaktim olmadığı için tüpü bitirmeden atışı kesmek zorunda kaldım.100 küsür atışta sonlara doğru baygınlık verdi açıkçası.atış sayısının çok olması da her zaman iyi olmuyor :)

şimdi tekrar blowback li model arayışındayım. bb atan, eğlencelik, sökülüp takılması gerçekçi metal bir model düşünüyorum.

zevkler ve ihtiyaçlar değişebiliyor.

Abim de Sig sauer P226 var. Aksu Av dan almıştık. Yusuf bey de sağolsun her zaman ki çok ilgilendi. Adamlar birebir aynısını yapmışlar tetik orjinal gerçeğin de kullanılan. Ve enteresandır, sökme ve takma da aynı. Hem bb hem pellet atıyor. 8+8 şarjörün iki ucunu kullanıyorsunuz. Full metal gövdeye sahip.Diğer modellerin belli bir kısmı polimer. Şahsi kanaatim kullanıcısını tatmin ediyor gerçekten. Hakkınız da ve hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun.

hayırlı olsun kardeşim.işim düşecek o zaman sana :) konuşuruz.

Ateşli silahlar hakkında sıfır bilgiye sahip biri olarak konuyu takip ediyorum. Haniç Lever Action 36 kal. silah acaba nasıl olur. 8 adet mermi alıyor yanlış bilmiyorsam ve kurulumu da basit gibi. Yanlış bi öneri olduysa da cahillğimi bağışlayın artık.

kurulumu pek pratik değil sanırım.belkide mekanizmanın alışma süresi vardır.bence pompalıdan farkı yok hobi amaçlı alınabilir.
    illaki böyle tarz bir tüfek isteniyorsa altı patlar şeklinde olan modellerin daha sorunsuz çalışacağını düşünüyorum.ayrıca stres altında tetik ağır olduğu için yanlış bir ateşleme ihtimali düşük.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bbu olay her türlü alım satımda başımıza gelebilir.Ayıkla pirincin taşını.