ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ben bu kadar hızlı dolum taktiği görmemistim varsa paylaşalım arkadaşlar.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

aklıma bir fikir daha geldi. buzdolabı motorları nihayetinde bir komprösördür. ve güclüdür. mesela onunla da olabilir diye düşünmüyor değilim. hurdacıdan 30-40 liraya söküp alıcan deniycen :)

forumda yazılanları,yapılan projeleri araştırmadan okumadan 30 lira 40 lira derken bir pompa parası harcar bir yere varamazsınız.

dediğiniz mantıkla da varacağınız nokta; 250-300 e bir pompa alıp 1000 tl ye yakın para harcayıp o 40 liralık motoru pompayı zahmetsizce doldurmak için bir düzenek hazırlamak olabilir.oda buzdolabı değilde çamaşır makinesi motoru olabiliyordu sanırım.düzenek şart.bu düzenek kompresör değil onun maliyetini tahmin bile edemiyorum.pompayı sizin yerinize dolduran mekanik aksam.

ikinci el pazarında 200 civarına zaman zaman pompa bulunabiliyor.başka çare göremiyorum.

acelece araştırmadan aklınıza gelen seçenekler üfleyerek doldurmaya çalışmak gibi bir şey.

Merhabalar müsait olursam cumartesi günü 12:00-13;00 gibi bende gitmeyi düşünüyorum ismim Atilla Öztürk ortak bir alanda değerli hobidaslarla tanışma tertip edelirse çok iyi olur.

Değerli Arkadaşlar;

Cumartesi günü sabah itibariyle orada olacağım. Özellikle fotoğraflama yada video çekimi yada bilgi almamı istediğiniz konuları, ürünleri benimle paylaşırsanız memnuniyetle elimden geleni yaparım. Özelden yada cepten mesaj atabilirsiniz. Sonrasında derler sizlerle paylaşırım.

Evren
    0 533 637 36 17

Arkadaşlar c.tesi 14:00 - 16:00 saatleri arası orada olacak var mı?

Atış poligonun dan bir kare Enes bey de oradaydı airgunturk den geliyorum dediğimde ekstradan atış da yaptırdı sağolsun :)

paylaşımlar için çok teşekkürler.

poligon bir firmaya mı fuara mı ait?
    atış yapmak için ne yapmalıyız?

Arkadaşlar Online kayıt kapanmış bilet 10 tl

ben C.tesi gelebiliyorum bir aksilik olmazsa. saat 14:00 yada 14:30 da orada olurum diye tahmin ediyorum.en geç 15:00

ulaştığım saate göre hızlıca gezip 16:00 da dönmeyi planlıyorum.

bu saatlerde orada olma planı olupta beraber gezelim diyen arkadaşlarla iletişime geçebiliriz.

Dostlar ücretsiz davetiye için videoda bilgi var ben aldım :)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hayırlı olsun Sinanali ancak bu ne prosedur yahu oraya buraya gidecek zamanı olmayan ne yapacak bu kadar prosedüre nasıl yetişecek Allah aşkına ne kadar vaktini aldı. Vergi Dairesinde Borcun olup olmamasıyla tüfek almanın ne alakası var Allah aşkına tüfeğini al git emniyet müdürlüğüne kaydettir ruhsatını al çık . yok hekimdi yok vergi dairesiydi. ömür törpüsü

Emir Abi meraktan yivli prosedürüne bakan buna balıklama atlıyor :) sağlık raporu engelini aştın mı gerisi vakit işi.

Sağolun hocam güzel yorumlarınız için. İlk önce aile hekimine gitme sebebim de bu yüzdendi. En azından zora koşarsa vs hiç bi işleme başlamam dönerim evime demiştim. Ama sağolsun çok anlayışlı birisiymiş. İnşallah sizlere de böyle bir hekim denk gelir.

bende ferdi atış lisansı alacağım zaman kendi hekimim olmadığı bir zamanda iyi bir helime denk gelerek alabilmiştim.aile hekimini hiç görmedim namını duydum :) sonrada sağlık raporunu veren hekime geçtim.

eğer şimdi ateşli için lazım olursa yedekte şöyle bir planım var:
    elimde ki eski teskere ile gidip,işi yokuşa sürerse gösterip,bu tüfeği elden çıkartmak istiyorum ama evden dışarı çıkaramadığım ve bu belge eski olduğu için satamıyor ve(ya) emniyete götüremiyorum.yeni çıkartıp ona kaydettirip işlemleri yapmam gerekiyor gibi bir senaryom var.

Bizde uygulama şöyle;
    Silahı alıyorum..
    Kargo dahil faturayı hanıma gösteriyorum..
    O tutarı bir de hanıma ödüyorum..
    Tek silaha iki silah parası ödüyorum ama maraza çıkmıyor..

bu taktik bende ya çiftlik evi yada her silaha bir tek taşla yürürlüğe girer :D

evet bu daha mantıklı namludaki yivset düz döner değil. namlu içerisinde yukarı aşağı sağa sola çarpa çarpa ilerleyeceğinden hedefi bulmaz dyorsunuz yani

etekleri eşit oranda ezerek genişletme yolunu bulup denerseniz azda olsa kısa mesafe şansı olur gibime geliyor.etek 5.5 kafa 4.5 cal olarak denemek lazım.