Gerçekten güzel çınlıyormuş.
tekrar tekrar dinledim telefonla çekim anca bu kadar.
gerçek ses çok daha güzel
uygun şartlarda hedef olarak boş co2 tüpü tavsiye ederim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Gerçekten güzel çınlıyormuş.
tekrar tekrar dinledim telefonla çekim anca bu kadar.
gerçek ses çok daha güzel
uygun şartlarda hedef olarak boş co2 tüpü tavsiye ederim.
co2 nin çınlaması olmazsa olmazdı
bende gamo pt85 kullanmış biri olarak önermem.servisininde iyi olmadığını göz önünde bulundurursak alınmaz.ama bu hemen bozulan kalitesiz bir ürün olarak algılanmasın.genel tecrübe olarak diğerleriyle kıyaslanınca durum bu.bunda servisin etkisi çok yüksek elbet.
Şöyle bir durumda var kişi ilk heves yoğun kullanacak sonra da ayda yılda bir fırsat bulacaksa çoğu ürün yıllarca dayanacaktır zaten.o yüzden aslında problemli olan bir ürüne bir çok kişi iyi diyebilir.bozulacak kadar kullanılmamıştır.
Her şey bir yana Konuya dönersek bu ikili arasında p226 açık ara önde.
Bende konik biçimli hedef kağıdı tutan hedeflik var fakat geri sekme olabiliyor.
Alternatif arayışındayım.
sekme işi kaçınılmaz elde olmayan hesaplanamayan fizik kuralları.bunda da oluyor tesiri Azda olsa arada pellet alakasız bir yere sekebiliyor.içinde triko parçası var hedeften kaçan pelletler hasarsız kalabiliyor kenara gelirse de giyotin gibi ikiye bölünebiliyor.
Hedefliğinizi merak ettim.Paylaşma şansınız var mı?
Bir videoda benden gelsin
uzun süredir aklımdaydı ama hep atıştan sonra hatırlayıp bir daha ki sefere diye diye bu zamana nasipmiş.
mesafe 5-6 m. dürbün 4x20
deforme olmuş karışık pellerlerin emekliliği :p
ikinci atışı yapacakken çok nadirde olsa pellet sıkıştı oda bu videoya denk geldi co2 tüpün o tatlı çınlamasını dinletemedim.
Teşekkürler öğrenmenin yaşı yok. Benim de sol gözüm master gözmüş.
bazı kimselere gizli solak derler
fark etmese de bir kaç şeyi sol el yada ayağıyla zorlanmadan yapabilir.
evet sırf o yüzden top 10a girer video.
belli ki bir kaç saniye izlemiş
Yüklemeyi ilk burada paylaştım, hemen youtube tarafında ilk beğenmeme tıklaması geldi Biri bana dur diyor, belki bu ilk ve son video olur.
eşitleriz
o zaman yorumları kapatın da videoların devamı konusunda garantimiz olsun.yorumların negatif etkisi daha sıkıcı olabilir.
En üstteki grupman güzel.diğerleri tek sıra bilinçli yapıldıysa onlarda güzel.
gamo pelletler 5.5 lar da sabıkalı
4.5 lar da bence başarılılar.
Eline sağlık Üstadım,güzel olmuş.
ses için bir iyileştirme ve senaryo olursa pro incelemeler geliyor demektir
Hep düşünmüşümdür normal hava pompası ile çalışabilecek bir pcp. Demekki yalnız değilmişim .
Bu tarzda bir havalı yapamaz mı bizim yerli firmalarımız?
Bence scuba tüpe iyi bir alternatif olur. Varsın düşük metrajlarda atış imkanı sunsun
Evet Türk malı bir arka bahçe tüfeği şart.bu ve 10 milyondan fazla satan crosman 760 türevi kullanışlı bir tüfek ithallere iyi bir alternatif olur.
kaptırmamak derken polis elmi koyacak tüfeğe
Meskun mahalde atış yaparken yakalanır yada şikayet edilirseniz kolluk kuvvetlerinin insafına göre gitme ihtimali yüksek .ceza ilede kurtulma ihtimali var elbet.
Aman "meskun mahal" ise, çok dikkatli olmalısınız...
Osman Ortaç Üstadın son videolarından kanunla alakalı olan, avukat yanınızda insan varsa orası meskun mahaldir dedi.
bence biraz karışık bir durum. toplu atışlarda, açık hava poligonlarda kafa karışır mevzu düğünde havaya sıkmaktı o yüzden zikredildi.
bizi görecek birileri varsa hobi ve elimizdeki kıymetlilerimizi kaptırmamak için aşırı dikkatli olmalıyız.
Ben at44 alacam.Boşuna Air ranger falan bakıyormuşuz.8 tur çevir houpppp 4mm.del.Peki metal levha ya yumuşak alüminyumsa?Muhtemelen menemen pişirmek için bir milyoncularda satılan tavalardandır.
''modifiye olarakta moderatör aldım'' denilmiş.
gözden kaçmasın; çekiçle, yayla, tetikle boşuna uğraşmayın sonra neden benimki anlatılan gibi olmadı olmasın.
modifiye olarak ''MODERATÖR'' tamamdır del geç mübarek.
Özel bir at44 nazar değmesin.
elinize sağlık çok akıllıca olmuş.
Ben forumdan su borusundan pcp bekler oldum.bu aralar icatlar süper.
Size pcp+dürbün+pompa gerekli
Bu üçlüyü iyice araştırın sonrasında
Sonuç olarak yaylıya karar verebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce walther cp99 compact 4.5 mm pellet atan tabancaya sahip oldum. Şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür. Fakat tabancamı temizlemek istedim. İnternette bir kaç video izledim namlunun hemen altındaki vidayı söküp kapak takımını açmak için kullanılan düğmeye bastıklarında namlu hemen çıkıyor. Fakat benimki çıkmıyor. Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba ?
attığımız kurşun pellet barut falan olmadığı için dikkatlice sadece namlu temizliği yapın ve içinizin rahat olması için 10 tüpte bir temizleyici bakım yapıcı tüp kullanın.
tabancayı garanti dışında bırakacak bir sökümden kaçının derim.
Ellerin dert görmesin Emir abi,
elinden gelen bir hobidaşın senin sünnetli namlulara uçları enfeksiyon kapmaması için moderatör tarzı, ceketimsi bir aksesuar yapmasını umuyorum.yakışıklılar dahada yakışıklı olsun