Yararli cevap teşekkürler bende 4,5 mm çelik bilye kullanıyorum
baranerdm57 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yararli bilgi ve iyi bir konu oldu konu hem amacina ulasti hemde yeterince bilgi aldik yorum atan herkese teşekkürler
-
Hep tüfekle 15-20 metreden atiyorduk . (Hatsan Mod 125) ama tabancayla daha denemedim
-
Aynen arkadaşlar gecen sene köyde hayvanların su içtiği çeşme de kiranlara rastladik . görenleri uyaralim bizde bu kurallara uyalım
-
Abi suana kadar hic arastirmadim ama koruyucu gozluk fiyati ne kadar
-
Cam vurma keyfi bi başka oluyor
-
Aman sekmesinde
-
Yeni basladigim hobiye Smith Wesson 327 Trr8 Aldim . 4.5 mm demir bilye ile cam sise kirmam mümkün mu. ?
-
İsabeti duzelttigini bilmiyordum dusunulebilir (y)
-
Kalinligi 2 parmak felan boyu ise 60 cm civarı
-
Mod 125 de kullandim köyde kullanılmayan arabanin kapisini delmistik
-
Ben karton parcalarindan 3-4 tane kesip 2 parmak kalinlihindaki tahtaya bantladim kartonu delen mermi tahtaya carpip kaliyor
-
Konu doğru yerdemi acildi bilmiyorum . yanlissa kusura bakmayin .
Merhabalar ,
Önceden de merakli olduğum havali tabancadan bir tane almis bulunmaktayım . Evde atiyorum ama evde atarken nelere dikkat etmeliyiz ? Vb şeyleri yorumda belirtirseniz sevinirim -
TheNightHawk a teşekkürler onun verdiği fikire benzer bisey yaptim
-
Şuan havali tabanca almayi dusunmiyorum ses önemli değil sadece sekmemesi için hedef tahtasi felan ariyorum
-
Merhabalar ,
Evde rahatlıkla havali tabancayla atis yapmak istiyorum . (sekmemeli). Bana onerebiliceginiz neler var ? Hangi malzemelere atis yapabilirim ?-Smith Wesson 327 trr8