aynı şey benimde başıma geldi ve hatsan a yolladım tüfeği,üçretsiz olarak tamırını yaptılar.servise gösterdıklerı ılgıyı bırazda ımal ettıklerı urunlere gosterseler cok daha iyi sonuclar cıkar ortaya
suataydemir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüfeği ilk aldığımda her yerine dikkatlıce inceledim,atış yapaçağım günde her 10 atıştan sonra inceliyordum namlu içini,ne olduysa sahildeki atıştan sonra oldu tüfeği paketledim,içine faturasını ,garantı belgesi ve sorunlarını yazan bır not yazdım ,yarın kargoyla yolluycam.bakalım nasıl gelecek tüfek sabırsızlanıyorum
-
1mm lik çizgi dediğin yiv herhalde. namlu yamulması da elinden kaçırdığın için. diğerleri ise mod125deki genel sorunlar.
keske onu anlamıyacak kadar acemı olsaydım da o çizik değil de yiv olsaydı namlunun başından sonuna kadar yarım tur atarak cıkıyor,2 mm paralel olarak.sahılde atıs yapıyordum,yere düşen saçmayı dikkat etmeden koydum,kum çizdi buüyük ıhtımalle
-
Bende mod 125 kullanıcısıyım. Bu kadarı olamaz gibi geliyor. Forumda belirtilen sorunlar genelde ortak şeyler. Gez kayması, tepme, dürbün ayar kaçırması.. Ama halledilebilir şeyler. Fiyatını diğer tüfeklerle kıyaslayınca uğraşılabilir şeyler.
tufekle ilgili bir şikayetim yok,gerçekten hakknı veriyor fazlasıyla,sadece kurarken elimden kaydıgı için sert kapanmıştı sonra nişan alırken namlu yukarı dogru bakıyordu.onun dısındakı seyler dediğin gibi dert değil.suan için soğudum sadece ama en kısa zamanda hatsan'a yolluyacagım
-
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1 ay önce mod 125 aldım,izine çıktığımda tüfeği deneme
fırsatım oldu.sorunlarımı kısaca yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.1:atış sırasında dipçik de bulununan kaucuk takoz düştü ama 404 yapıştırdım sorun kalmadı
2: atış sırasında tüfeğin üzerinde bulunan 4 adet büyük vida devamlı gevşiyor.
3:namlunun için de 1 mm aralıklı paralel olarak şaçma koyulan yerden başlıyarak çıkısına kadar çızık oluştu.
4:tüfegi kurarken son noktasında elımden kaydı ve sert bir sekilde
kuruldu.atıs yaptıgımda ise nısangahın yukarda oldugunu gördüm,namlunun
içie baktığımda barız bir sekilde eğildiği belli oluyor.5:şacma koyulan yerde bulunan plastık lastık deforme oldu,
Silah güçlü ama sağlamlık konusunda beni düşündürdü,bu kadar sey sadece 3 saatte meydana geldi sakınan göze çöp batarmış derler,tüfeğiğme gerçekten çok iyi bakıyordum ,bunların olması beni üzdü.
Bu tüfeği kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa cok sevinirim,şimdiden tesekkürler
-
tesekkur ederım, sagolun
sonunda dürbün ayağı yevşeyip sıka sıka birisi yalama oldu
-
merhaba,tüfek üzerinde optima 3-9*32 zoomlu dürbün var.bu dedıklerınızı yaptgım zaman verimli bir atıs yapılabılır mı,tufegın tepmesı cok oluyor.degerli bilgileriniz için sımdıden tesekkur ederım.
-
merhaba arkadaslar.hatsan mod 125 aldım,tüfek gayet güçlü geldi bana yanlız,3-4 atıştan sonra durbun ayagındakı vıdalarda gevseme oluyor ve dürbün kayıyor.bunu gidermek iki ayak daha eklesem etkılı olurmu .bırde;bı arkadas (stoper) kullan demıstı ,nası bırsey ne işe yarıyor.bilgi ve yardımlarınızı beklıyorum .şimdiden tesekkuler