Hayırlı olsun, keyifli atışlar.
kbly tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bu arada pcp kullanan biri olarak pompa için bulduğunuz sistem ilgimi çekti. Bizi fazla merakta bırakmazsınız umarım.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
-
Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık, pratik bir şekilde sökülüp takılabilmesi de ayrı bir güzellik.
-
Eline sağlık bu haliyle çok daha güzel.
-
Elinize sağlık
-
-
o zaman patlatırız zulasını olur biter
-
Ne alaka Erkan, Emirdeki dürbünler kendi tüfeklerine yetmiyor ne getirmesini bekliyordun bunu kasdettim, bak şimdi... vakit ilerledi yatma zamanı geldi anlaşılan.
-
Sana müstehak...
-
Erkandan yorum bekledim ama onun mesaisi doldu anlaşılan en kısa zamanda rövanşa çıkıyoruz
-
Takdir etmek lazım
-
öyle deme Erkan, Emirin de vurabildiği bir hedef çıktı sonunda
-
En çok keyif aldığım atışların başında geliyor diyebilirim, ama bugün senin günündü
-
Bilahare...
-
Hepinizi bekleriz kubilay can dostum bizi bu yaştan sonra 2. Kez sünnet edecekmişsin ama ben seni bilirim dostum sende tetik disiplini vardır. ( nedense ürperdim ) bi dahaki sefere sen tüfeği getirme yada ben tutarım senin tüfeği . oops yanlış adama yanlış sey yazdık ama neyse
Saf köylü çocuğuyum ben, sen yanlış yazsan da ben doğru anlarım
-
Seyhan Baraj gölünün nadide bir köşesinde bulunuyor gittiğimiz yer Ümit amcanın teknesi de burada(Emir hocanın babası). Aynı zamanda burası yaban ördeklerinin de uğrak yeri. İnsana huzur veren güzel bir yer, Ümit amcanın güzel sohbetleri de cabası...
-
Bu sefer hazırlıklı gidelim Erkan
-
Gerçekten keyifli bir gündü, yolunuz düşerse sizi de bekleriz. ok yay yoktu ama balık avı için oltalar nedense oraya gidince aklımıza geldi.