Allah muhafaza, Emir hoca daha lazım bize...
kbly tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Özeleştiri:
Her ne kadar tüfek boş ve parmağım da tetik yerine hamster üzerinde de olsa namlunun Emir hocanın bacağını göstermesi hoş olmamış -
valla hi Arda Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün şimdi şu parasızlıkta aldırtacaksın bana bundan hanımda evde bizi kalay kaplama yapacak
Yakışır sana Emir hocam
-
Çok güzel, kazasız belasız keyifli atışlar dilerim...
-
Sayın Fatihsensei çok güzel olmuş elinize sağlık...
-
Eline sağlık Emir, sende projeler bitmez...
-
Eline sağlık Emir güzel olmuş, hafta sonu atış alanına getir artık şu canavarı.
-
Güzel bir pastırma yazı havasını değerlendirmişsiniz. Çokta güzel yapmışsınız. Kısmet olursa önümüzdeki günlerde Sevgili Latif'i ziyaret etmek için Adana'ya geleceğim. Eğer Programım imkan verirse bu ziyareti sizlerin topluca atış yaptığınız böyle bir güne denk getirmek niyetindeyim. Böylece pekçok dostumuzu da tanımış olurum diye düşünüyorum.
Bülent bey ziyaretiniz atış yaptığımız güne denk gelirse gerçekten güzel olur, tanışmak isterim... -
Bence de sensiz olmadı ama telafisi var, bundan sonra hep aksiyon yeni hedefler de hazırlıyorum yağış olmasın yeter ki...
-
Ortam gerçekten çok güzelmiş. Tam FT yapılacak alan... Eğlenceniz daim olsun.
Teşekkür ederim, inşallah burada FT yarışması düzenlemek de nasip olur. -
Latif usta, sürpriz ziyaretçiler de ortama ayrı bir renk kattılar. Tepeyi motorla çıkan arkadaş müthişti doğrusu fotoğraf makinesi arabada olduğundan çekemedim ama gerçekten görülmeye değerdi.
-
Bu mevsimde böyle güzel havayı bulmuşuz ortamda güzel daha ne olsun...
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ft bahane mangal şahane diyorsun yani, bana uyar. Neyse konuyu dağıtmayalım Adana Timden bugün yola çıkacak arkadaşlara ( ve diğer arkadaşlara da) hayırlı yolculuklar dilerim.
-
Bizden başka kalan oldu mu ki? Adana Tim'den katılım oldukça fazla Emir, biz biraz daha çalışalım bir aksilik olmazsa sonraki yarışmaya katılırız.
-
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Kazasız belasız bir yarışma olsun, dostluk kazansın...
-
hadi hayırlısı
-
Adım geçiyor ama ne olduğunu anlamış değilim. Latif usta pazar günü tüfeği ayarlama konusunda hemfikirdik son konuşmamız buydu başka da bir şey konuşmadık. kim nasıl kararsız kalmış?