pompa zulüm pompa eziyet pompayı icat eden adam kör olmuş
bedduadan mı kör olmuş acaba
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
pompa zulüm pompa eziyet pompayı icat eden adam kör olmuş
bedduadan mı kör olmuş acaba
evet ta kendisi:)
son resim abimizin kendi resmi:) ben de zorakiyle çok rahat atıyorum; Alışma ve çalışmayla alakalı.
Çalışacam ama bu ft tarzı desteksiz atış pozisyonlarına. Dayanacak bir yer olmadan tüfeği çıkaramıyoruz piyasaya:)
başarılı, elinize sağlık
Ben ayakta desteksiz göz gez arpacık atışı bir tek zorakiyle yapıyorum. Tüfekle ayakta desteksiz grupman bir kere denedim, bir daha da denemedim:)
abi her uğraşın deneysel bir çalışma:) bizim de neler yapılabileceğine dair ufkumuz genişliyor gerçekten:)
Bir gün evdeki alet edevatla zetax marka sıfırdan bir tüfek yapacaksın diye beklemekteyim:)
eline sağlık abi:) yaratıcılığının ardı arkası kesilmiyor:)
Yusuf bey'in müşteri memniyeti konusundaki namını bu hobiyle uğraşan hemen hemen herkes biliyordur heralde:)
Hayırlı olsun. Silah kurulu değildir. Sen yine de her ihtimale karşı namluyu tehlikesiz bi alana çevir. Emniyeti açıp tetik düşür.
Wd-40 ile ilgili şöyle bir durum var. Silahlar için değil genel olarak konuşuyorum; wd-40 benim enstruman aksamlarımda da kullandığım başarılı bir pas çözücüdür. Ama koruma özelliği olmadığı için oksijenle temas halindeki metal hızlı bir şekilde paslanma eğilimindedir. Bu durumun wd-40 ile bir alakası yoktur. Koruyucu yağ yada bir kaplama malzemesi kullanmadığın taktirde o paslanma zaten olmaktadır. Wd-40'ın temizlediği yüzeydeki pas oluşumunu daha belirgin görebileceğin için wd-40 pas yapar gibi bir algı vardır.
Ben de emir abi ile tüfekle ilgili uzun konuşmalar yaptım. Ben ceviz kundak sebebiyle baştan beri tüfeği çok beğendim. İsabetini de bu işin ehli sayılacak abilerimiz onayladığı için içim rahat bir şekilde alacağım.
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Yakın zamanda aynı tüfekten ben de alacağım.
eline sağlık eğlenceli ve güzel videolar
Bu tip olaylar ve iş kazaları sanayi tipi oksijen ve benzer basınçlı tüplerde meydana gelebiliyor. Dikkatli ve kurallar dahilinde kullanıldığı sürece korkmayı gerektirecek hiç bir durum yok. Ama hatalı kullanımlarda allah korusun gördüğünüz son şey roket gibi fırlayan bir tüp olabilir.
jsb çok övüyorlar mod85'te henüz denemedim. Ama pro hunter bu tüfekle çok uyumlu.
Böyle bir şey olmasını bekliyordum. Sonuçta kendisini kanıtlamış bir silah. Bilindik markalar kendi ismini kullanarak bu silahı dış pazarda çok güzel satarlar.
Tüfekde grupman da çok başarılı. İyi günlerde kullanın