Arkadaşlar sitenin konularıyla bağlantılı değil ama geçenlerde bir spin kamış aldım ve bu işlerdede daha çok yeniyim.Kamış elime ulaştı ancak çok ince ve en güçlü atarlardan biri olduğunu gördüm.Alınmış alınmıştır ama kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlarını bekliyorum.(shakespeare ugly stik lite tiger 270 cm)Deniz için at çekte kullanmayı düşünüyorum.Bu kamışla kaç kg kadar balık çekerim, atışları nasıl gibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
heykels tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Jsb exact jumbo tek geçerim, tüfeğe görede gramej tercihi ile mükemmel.......Ayrıca 500 luk 30 tl fiyatı performansına göre gayet iyi.
-
Pardon Metehan hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi atışlar dilerim.......
-
Sinan hayırlı olsun .....
-
kesinlikle konuya değinmek için dedim orda güç sıkıntı oluşturuyor........tabi kişiler menzilin yüksek olmasını istiyor oda tercih meselesi
-
ne güzel eğer tabiki sıfırlama olayında sıkıntı yoksa ne ala bendeki canas bir tepmesi vardı dürbün değil teleskop montelesek durmaz...:-) neyse Ahmet eğerki durum bu şekildeyse mükemmel tabiki demekki ayaklar ve dürbün sarsıntıdan etkilenmiyor keşke her tüfek aynı formda olsada keyifli atışlar sergilense şanslısın ................ sıfırlama mesafelerine baktım 10 20 30 diye gitmekte yarar varmış fikri olan arkadaşların yorumlarını bekiyorum?
-
Benim bildiğim dampasız kullanılan tek havalı stoaeger x20 suppersıor oda tepme olayının minimum ve kendi orjinal dürbünü ile satılmasından dolayı.Ancaaaak diğer yaylı tüfek modelleinde arkadaşlar ne olursa olsun tüfek atış esnasındaki titreşimleri göz önüne alırsak mutlaka dampa gerekiyor diye biliyorum sanırım herkesinde bu ortak kararıdır hatta yukardaki model için bile dampa ayak olursa daha sağlıklı atışlar yapılır?
-
arkadaşlar tüfek sıfırlama yönteminde pratik bir yol varmı? Bende kral canas vardı 4 32 dürbün ile kullanıyordum.tabiki dampasız puaaaaaa ....:-) neyse A4 kağıtlarına sitelerden hedef çeşitlerini indirdim ve renkli raptiyeler ile ağaç gövdelerine monteliyordum bayada başarılı olmuştu tabıkı 10 atıştan sonra bozuluyordu ancak 15 metreden gazoz kapağını vuruyordum tüfeği sabitlemedim yanlızca hep aynı yerden atış yapıyordum........... şimdi bu tekniği dampalı mod 85 de 9 32 dürbünle denesem sıfırlama olayını başarabilirmiyim yoksa kesınlıkle tüfek sabitle belirli bir hedef doğrultusunda mı sıfırlayayım .....ayrıca tüfeği sıfırlarken kaç metreden atış yapmalıyım ?bilgisi olan arkadaşlar bu konuda fikirlerini paylaşırsa sevinirim?
-
umarım öyle olur tabiki mantıken oyle sitesindede aynı bilgileri vermiş bakalım zamanla görecez yanlız uzun zamandır havalı tüfek kullanmıyordum yeni başladım 15 16 yaşlarında bi hatsan vardı işin içine girince adaamlar neler yapmış dedim hatta kararsızlıklar bile yaşatıyor insana araştıra gerekiyor
-
süper o zaman istikrar konusunda sıkıntı yaşanmayacaksa daha ne olsun bir havalı tüfekten..... daha başka beklentiye girmemek gerekiyor artık dürbün sıfırlanmış e 60-70 metreden de isabetli atışlar çıkıyorsa..........hımmm beklenti demekki insanları doyurmuyorda olabilir sitede mod 125 le 120 metrelik atışlarda gördük ama araziye vurduğumuzda yanı top sahası artı 20 metre biraz fazla geliyor bana .....................çevrede o kadarda arazi bulmak biraz zor ahahahah...........ama dehşet olur bu mesafede birde dürbün 125de sıfır duracak .......................:-)
-
Ali teşekkür ederim biraz kullanıyım bakalım ne gibi sonuçlar çıkacak daha önce kral canas vardı sanki çifte atıyoruz tepmesi çok fazlaydı aldığım yer sağolsun değiştirelim dedi mod 85 snıper aldım birazda canasın gücüne aldandım 5.5 305 gösteriyordu ancak kontrolsüz güç güç değildir:-)Kral deneyimim oldu aman aman yanlız hakikaten tamam kul yapısı dedik ancak önermem asla:-)
-
-
Eğer dediğiniz gibi olursa bir sıfırladıktan sonra uzun süre sıfırlama istemezse müthiş keyifli olur
-
-
mod 85 sniper de yatagun dampa ile dürbünü sıfırladıktan sonra uzun süre sıfırlama ihtiyacı oluyor mu yoksa dürbün ayarlarını tekrar yapmamız mı gerekiyor.Birde yatagun dampa demişken önerebileceğiniz bir site varmı alabileceğimiz uygun fiyatlı çünkü bir ara baktıım hava tüfeklerde yeni sayılırız eskiden çok kullandık ama fiyatlar nerdeyse tüfek fiyatında dampalar var bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?
-
teşekkür ederim 100 m zaten yeterde artar bile benim için .........:-)
-
arkadaşlar Hatsan mod 85 snıper vortex 5.5 aldım ortalama maksımum 50-60m atışlar yapmayı düşünüyorum tercih konusunda bilgi verirmisiniz?