Ben istiyorum ismimizi nereye yazdırıyoruz Gerçekten gerekirse ön ödeme yapmaya hazırım... Onlarda yurtdışındaki gibi ön sipariş toplasınlar !
sertace tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar ben bu gün görüştüm türkiyede satılmayacakmış büyük kalibreler
sadece yurt dışı satılacakmış ama dışarıdan getirtilebilirmiş nasıl olacaksa oO ne demek ya Fabrikası burada ya... İyice cılkı çıktı bu işin
-
Bakıcaz.Ben 9mm düşünüyorum.500cclik tüp takıcam.
Nasıl takılıyorsa beraber takalım 9mm'lere
-
Uzun mesafe için .30
Tahribat için .35.35 cal min düşmesi kaç metrede başlar acaba... 50 metrede ne kadar düşme yapar sizde Ben 50 metrenin üzerine çıkamam zaten gözler arızalı bol yumruk yemekten (meslek hastalığı )
-
@Doğan 7.62 mm mi 9 mm mi kararsız kaldım
-
Amerika çıkış tarihi Mart ayı olarak konuşuluyor yabancı forumlarda..
-
Şahsi fikrim 9mm için en az 145-150 fp güç üretmeli bir pcp ki attığı mühimmatı (80 grain) 900 fps ile atabilmesi için.
Ama hatsanı tebrik ediyorum gerçekten güzel bir proje inşallah yakın zamanda satışa sunulur
Muadillere bakarak tahmini 800 fps. olacak 9mm için..
-
Av yasak zaten... Fakat Hatsan'ın global hedef kitlesi var. Yüksek gücü nedeniyle avın yasak olmadığı ülkelerde tutulan bir ürün.
-
@FALKONETTİ fiziksel olarak güçlüyseniz hızlı/menzili yüksek bir tüfek... Bence temelde av amaçlı tasarlanmış.. İsabet ne seviyede aradığınıza bağlı.. İsabet için Magnum yaylı tüfeklerden beklentiniz yüksek olmasın.
-
@AksuAv belki bizim için sorar Talep çok
-
İzmir üzerinden geçip Amerikadan transit geliyor
-
Üretim yetiştiremezler bunlara Ama bizden önce Amerikan bebeleri alır bunları sincap avı için... Gerçi bununla geyik indirir onlar...
-
Konu mu vardı Big bore istiyoruz duyun bizi
-
Olacak mı gerçekten bak bekleyeceğim olacaksa kandırmayın
-
O kadar pahalı değil ya 100 tanesi 40 TL olur en fazla Metehan Ama cimrilik yapmamak lazım 9mm sonuçta 80 küsür grain
-
PCP alacağım diye bekliyorum bir türlü seçemedim QE alacaktım şimdi de bunlar çıkıyor. Ayıptır arkadaş
Mühimmat bulabiliecek miyiz acaba bunlara?
-
Satacaklarsa alalım ne zaman satacaklar acaba
-
Estetik görünmemesinin sebebi tamamen savunma amaçlı olması. Bu sistemin(spor demiyorum) müsabakası ya da herhangi bir puanlama skalası yok. Tamamen gerçek sokak şartları düşünülerek oluşturulmuş bir şey. Hangi hareketler gereksiz gözüktü size, örnek verebilir misiniz acaba?
Uzun süre boks, kick box, tai box, krav maga lie ilgilendim. Yurt içi ve dışında resmi müsabakalara ve yurtdışında underground kafes dövüşlerine katıldım.
Krav Maga "kesinlikle" bir yakın dövüş sanatı değildir. Hatta orijinal bir sistem de değildir. Yumruklar bokstan, tekmeler tai ve ya da taek wondo'dan, fırlatmaları jiujutsu/judo karışımı bir teknikler karmasıdır. Bu karma yapısı MMA için gözde disiplin haline gelmesine neden oldu. Felsefesizliği onu dövüş sanatlarından hatta spordan ayırır, İsrail ordu eğitimi kökenlidir ve bizim ordumuzda da silahlı kombinasyonlarının eğitimi özel birliklere verilir.
Konuyla birleştirirsek iyi eğitimli yakın dövüş uzmanlarının pek çoğunun lisansları nedeniyle polis kaydı vardır. Bu nedenle mümkün olduğu kadarıyla kavga döğüşe bulaşmayız. Pek çok usta dövüşçü çıplak elle birden çok bıçaklı saldırgandan daha tehlikelidir.
Unutmadan özel ders verilmez
-
O tüfek dönmez
-
biliyorum elitedeki namlu hatsan mı lw mi onu dedim yani ?
LW birgün satarken kolaylık sağlar..