eline sağlık mustafa saçlari ne yaptın
komando35 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekkürler cevap için...keyifli atışlar...
rica ederim teşekkürler. -
at 44 tactical long un tüpünü tam doldurmak için yaklaşık kaç pompa gerekir...birde tam dolu iken ve m.ekiz regülatör ile kaç stabil atış yapılabilir?
Saymadım kaç pomp yaptığımı ama 18 gr ile 40 stabil atış yapıyorum 850 fps ile
-
Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.
-
Benim at44 şuan müthiş allah razı olsun mustafa dan regülatör olmassa inanın Izdırap birde pompa ile basıyorum tahmin edersiniz ..
-
Teşekkürler deyerli yorumlarınız için . Daha önceki denemelerde bende buna şahit olmuştum benim at44 un 1/2 unf normalden çok düşük onun için özel olarak moderatör hazırlayacak mustafa ekiz bey kardeşim
-
at44 long kullanıyorum moderatör şuan için yok mustafa regülatörden, sonra moderatör'de yapacak değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.!!
-
bu model yivsiz boru namlu.
ozaman bb ye devam :d match yinede deneyin ..
-
çelik bilye pek kullanmayın yivset daha çabuk deforme olur kolay gelsin ..
-
hocam gamo pro match yada rsw match pellet kullanın farkı görün çok daha verimli olur..
-
Elinize saglik.
Sol tarafta bi sinek gezeleyip duruyormus.GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler aynen bende sineği sonradan fark ettim
çok iyi atışlar,elinize sağlık.
bende de Turan abinin crosman 760 ı var. isabetinden oldukça memnun kaldım.al bir tane at kenara diyor
teşekkürler 35 mt kadar su sişesi kapaklarını vurabiliyorum çok rahat 50 mt atışlarıda yapıyorum tabiki crosman ultra magnum veya jsb kullanıyorum. 30 mt kadar rws yada gamo pro match kulanıyorum -
Zeytin çekirdekleri ile takılmaca
-
birde bu atışları yaparken hava kararmak üzereydi birazda acele davrandim bundan daha iyisini yapabilirim tüfeği harika bir konuma getirmiş sin çok teşekkür ederim mustafa kardeşim! !
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ... Tüfeğiniz profil resminizdeki hatsan mı ?
Evet profil deki tufek!Mümin abi niye
hep bitarafa çekmiş atışlar?70 metre için
büyük bir grupman olmuş.fotoğrafta ne taraf
alt üst yönü ne taraf sağ sol yönü?
rüzgar dan olabilir veya bana bağlıdır her attığım pallet aynı yere gidince heyecan yaptım -
Mustafa ekiz regülatör sonrası 70 metre , 10 regule atış çok teşekkür ediyorum mustafa kardeşim