Hemen bir dipçik-dürbün modlaması yaparsın Turan abi, hayırlı olsun
CihanH tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eyvallah abi, hoşuma gitti bu grupman muhabbeti.
-
Öncelikle hayırlı akşamlar.
Pazara ilanını koydum ama atac'dan tam olarak vazgeçebilmiş değilim. Elime alınca atış yapmadan bırakamıyorum tabi. Hava da karlı olunca ev içinde bi kaç atış yapayım dedim.
Sonuç biraz kafamı karıştırdı, ''ilanı kaldırsam mı acaba'' diye düşündürdüAslında grupman yapmayı sevmem, 50-100 metre arası atışlar daha çok ilgimi çeker ama sonuç böyle olunca paylaşmak istedim.
İlk fotoğraftaki 5 atış 13.43gr Jumbo rs ile yapıldı.
Daha iyisini yaparım derken alttaki 5 atışlık seriyi elde ettim. O da 14.35gr Jumbo express ile yapıldı.Ölçümü de kabaca metre ile yaptım, artık yanlışlık varsa düzeltin..
-
Yarı otomatik - kinetik düşünürseniz stoeger m3000 öneririm.
-
Elinden ne uçan ne kaçan kurtulabiliyor abi, eline sağlık :))
-
Emeğine sağlık abi, çok yararlı olacağını düşünüyorum.
Gönülsüz de vermedim halbuki tüfeği, baya uğraştırdı seni ilk göz ağrım. Hakkını helal et artık ne diyeyim.. :))
-
Bağlantı ayaklarının dürbünle birleştiği yere paket lastiği sarıp her vidayı sağdan soldan eşit mesafede milim milim sık emir abinin yöntemiyle. Böylece canavarı bi nebze uysallaştırmış olursun.
-
Yeni cengaver hayırlı olsun abi
-
Valla ne diyordur bilmiyorum ama artık kirayı almak için kapıma gelmiyor.
-
Yeni bi ev bulmam lazım o zaman abi. Şimdiki ev sahibim katil muamelesi yapıyo tüfek çantasını elimde her gördüğünde..
-
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama;
Yarın öbür gün okulu bırakıp tornacıda işe başlarsam sorumlusu sizsiniz Emir abi, Ferhat abi. Tam da okul harcıydı evin kirasıydı denkleştirmeye çalışırken konuya denk geldim hasbelkader, bütün parayı mod54'e yatırasım geldi yemin ediyorum..
-
İnşallah abi daha kalabalık gidersek güzel olur..
Dediğim gibi uzun mesafeler için ideal yer, yanımızda bi pcp olsaydı da mekanın hakkını verseydik dedik..
-
Kemerburgazda, yola yakın Bi mesire alanı. Atışa çok müsait. Özellikle pcp sahibi arkadaşları aramızda görmek isteriz. 200-300 metre müsait alan var.
Haftaya pazar kısmet olurda havalar güzel olursa tekrarlıcaz, müsait olursan bekleriz hocam.
-
Abi her şey için tekrar teşekkürler, çok keyif aldım bugün..
Ayrıca teşekkürün büyüğü Ferhat abiye, sağolsun tanışmamıza vesile oldu
-
Ferhat abi ellerine sağlık, yine döktürmüşsün
Artık sıra Emir abide, eline ulaşır ulaşmaz sonuçları bekliyoruz..
-
X20de tek parça ayakla 4-16x40 stoeger dürbün kullandım.
Şuan atac kullanıyorum, hawke 3-9x40 ile çift parça stoeger ayak var.İki tüfekte de sorun yaşamadım.
-
En yakın zamanda siz değerli büyüğümün önderliğinde bir buluşma talep ediyorum o zaman Sezgin abi..
-
Şüphesiz dedikleriniz doğrudur ama söylemim heralde yanlış anlaşılmış. Sürç-i lisan ettiysek affola, şaka mahiyetinde bi serzenişti benimki..
-
İstanbul takımları sadece "forumda atar" demişlerdi de inanmamıştım, cevap bile verilmemiş..
-
Önümüzdeki günlerde İstanbul Avrupa yakasında bulunanlarla bir hafta sonu buluşma ayarlasak, tanışıp kaynaşsak iyi olur diye düşündüm. Hepimiz biliyoruz tek başına keyif alamıyoruz artık..
Velhasıl kelam Adana-Bursa ekiplerinin buluşmalarını kıskanmaya başladım, İstanbul takımlarından destek bekliyorum