Suan il dısında oldugum icim alma sansim yok ama yaza bende almayı düsünüyorum
sunma52 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaslar yorum yapan herkese tesekkür ederim bu konuyu ilk actığımda kimse dogru düzgün yorum yapmadıgından bende stoeger atac aldım. Atac kaliteli bir pelletle bana 20 m den tek delik olabilecegine inandırdı. Ama gel gelelim cok etkisiz ve gücsüz geldi yada en son silahım mod 125 oldugu icin bana öyle gelmis olabilir. Mod 125 i satarken cok üzülmüstüm ama atac bana öyle bi his vermedi. Her yaz bir havalı alıyorum ve yaz biterken satılıyorum bu yaz da alacagım silah mod 125 vortex olacaktır. Herkese hayırlı günler
-
torun da aklımda olan baska bi secenek ama 20 cal da asagı tüfek düsünmüyorum
-
baikal tüfeginin ne kadar kaliteli oldugunu biliyorum ama o tüfek biraz üst düzey tüfek gibi onun için simdilik yerli ucuz bi tüfek alıp ilerleyen zamanlarda öyle bisey düsünüyorum
-
cevaplar icin tesekkür ederim
-
sizin kullandıgıniz celik kasa mı yoksa aleminyun mu ? ejektör arızası yasadınız mı selektörü dogru calısıyor mu ?
-
tesekkürler. Ins kullanan biri cıkar da yorum yapar
-
öneri için tesekkürler ama su durum da bu tüfek bana biraz fazla
-
tamam tesekkürler hemen internetten bakıyorum
-
hava tüfeklerden sonra simdi de süper poze almak istiyorum fiyatı uygun kral marka bi superpoze buldum tek tetik düsünüyorum. Celik kasa mı alsam yoksa aleminyun mu alsam tam karar veremedim. Sizin tavsiye ve önerileriniz nedir ? Yada baska bi tüfege mi bakmalıyım
-
kardesim yanlış anlamada bi tüfek aldın tüm forumu ayağa kaldırdım her forumu açtığımda senin actıgın konuları görüyorum
-
stoeger atac var elimde 10 metreden 5 kurus grupman yapıyorum ama gücü bana yetersiz kalıyor. tahribat degil de hedef tüfegi onun icin satıp mod 125 vortex almak istiyorum ama birinin bana tecrübelerini aktarması lazm
-
stoeger atactan sonra simdi de mod 125 vortex tüfegi almayı düsünüyorum ama aklımı kurcalayan bikac sorun var. Tüfegin ortalama 20 grain bi pelletle etkili menzili ne kadardır bu tüfegin yaylısını kullandım dürbün ayarı tutmuyordu aynı sorunlar vortex de de var mı aldığımı pisman olur muyum ? yoksa parayı fazlasıyla hakediyor mu ? yaylıya göre agir oldugunu biliyorum bu destekli atıslarda avantaj mıdır yoksa dejavantaj mıdır ? yardmlarınızı bekliyorum simdiden tesekkür ederim
-
tamam tesekkürler
-
TÜR kral süperpoze Kırma Av Tüfeği
MODEL OU-212E28 Siyah
KALİBRE 12
FİŞEK YATAĞI 76 cm Magnum
NAMLU BOYU 61-66-71-76 cmDİPCİK Kaliteli ceviz lazer işlemeli
EMNİYET SİSTEMİ Manuel ( el ile ) Sellektörlü Ejektör opsiyonel
NAMLU ŞOKU Mobil Şoklu
NAMLU TİPİ 4140 delme çelik,siyah krom
GÖVDE 7075 alüminyum siyah gravürlü kasa
AĞIRLIK 2850 gr (+ -) 50 gr
TETİK TİPİ Tek Tetik
DİĞER İki yıl garantisi vardır.
böyle bir tüfek alsam ucar avı için isimi görür mü yoksa paramı cöpe mi atmıs olurum tavsiyede bulunur ve yorum yaparsanız sevinirim
-
ikisi de 11 mm stoegerin 22 mi dönüstürücü felan skntı gibi
-
kullandığınız memnun kaldığınız 22 mm tek parça dürbün ayağı önerir misiniz. Stoeger atac tüfek için kullanacam
-
ben hic biyerde havalı olsun yivli silah olsun km/h olarak ifade edildigini görmedim
-
havalı tüfeklerde hız km/h olarak ifade edilmez ya m/s olarak ifade edilir ya fps olarak ifade edilir