Yazılan bu kadar yorumdan sonra elimdeki tüfeği kullanmaktan korkar oldum.
6,35 kırmalı ya devammı etsem ne yapsam Özellikle tüpün patlama olasılığı, ateşli silah kullanırken bile gözünü kırpmayan beni korkuttu.
Kaliteli bir yabancı marka almadığıma pişman olmadım desem yalan olur.
Saygılarımla,
esrefsahin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Askerliğimde gece pusu timindeydim ve maalesef 13 ay boyunca kullanmak zorunda kaldım.Gözlerimi mahvetti,bende birde Migren varki sormayın gitsin.Eğer birisi o dürbünü alıpta röngencilik yapacaksa bırakında yapsın.Nasılsa uzun süre görme kaybı yaşayacak.
+1
Aynen katılıyorum. Bırakın kör olsun zavallı Bu arada süpermenin x ışınlı gözleri gibi görüş sağlayan dürbün çıkmasını bekler belki -
-
Tetik bölümündeki öndeki tetik gibi görünen şey silahın üst mekanizmasını açıyor (kırma Gibi) arkadaki tetik.
Ama herşeye rağmen güzel yapmış adam -
Bu silahtan olsa kesin alırdım. Hem toplu hem de gerçek gibi görünüyor.
İnternette az bir araştırma yapınca daha neleri neleri var da haberimiz yokmuş diyor insan. Bakın da görün. Silahın kendi sitesi.
http://www.topham.org.uk/brocock/brocockpistols.htmDışarıda yaşayan arkadaşlarla temasa geçmek lazım varsa bulabilirlerse getirsinler valla.
-
Bu silah plastik BB atan bir silah gibi görünüyor. O kovan benzeri şeylerin içine BB konuyor arkadan ateşleme kapslü ile ateşleme yapılabiliyor. Ama silahın içine bastığı o gazı ne için kullanıyor onu anlayamadım. Bilen varsa beri gelsin