Tesekkurler. Baglica yolunda bos yerler var yada bir tarla bulacaz artik.
serdar66 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yorum yapıp yardimci olan arkadaslara teşekkür ederim. Mod 99 le aldım bugün.
-
Teklifiniz icin tesekkurler ama ikinci el dusunmuyorum.
-
Son bir şey sorsam limited edition ile special edition aynı tüfekmi?
-
Blacksir ankaradaymissin. Ankara da nereden alabilisim bana tavsiye edermisiniz?
-
İkinci el düşünmüyorum çocuğa alacağım aslında şimdiden Atıcılık öğrensin diye. Onunla beraber bende bir iki atış yaparım.
-
Bütçeyi aşıyor biraz yoksa görüntüsü çok güzel. Aslında niyetim ilk başta kral Magnum safariydi. Forumlara bakarak hatsan kadar geldim.
-
Arkadaslar mod 99 da moderator yok. Almam gerekirmi? Ne faydası var moderatorun
-
Fiyatları aşağı yukarı aynı onun için kararsız kaldım. Mod 99 speciali browsing için yapılıyordu galiba onu tercih edeceğim. Yorumlar için teşekkürler.
-
Selam. mod 99 special edition la mod 85 sniper arasinda karasizlik yasiyorum. Bana yardimci olup fikir vermemi kolaylastirin yoksa 6 ay dusunurum
-
Teşekkürler. Karar veremedim bir türlü anlamayıncada zor oluyor
-
Anlamıyorum dedimya yaw 800- 900 tl civarı bir model alacağım bırak rakamları net tavsiye verirsen sevinirim.
-
akamlarla yazmışsınız ama ben pek bir şey anlamadım. Onun için siz arkadaşlar bana bir tavsiyede bulunun.
-
Arkadaşlar ben hatsan at 44 almayı düşünüyorum. Siz bana bir akıl verin hangisinden alayım.