Durumu müsait olan arkadaşlar için bir öneride bulunmak maksadıyla yazıyorum. İlk defa kullandığım Nikko Stirling 8*32-60 dürbünümden çok memnunum arkadaşlar. Biraz pahalı bir dürbün evet ama imkanı olan arkadaşlar için tavsiye ederim. Hawke dürbünler genelde ileri düzey kullanılıyor ama Nikko da hafife alınmayacak hoş bir dürbünmüş buna kanaat getirdim.
YahyaKS tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ben direk logoyu kopyala yapıştır yaptım ama oldu galiba
Aynen tolga abi ben pc den bağlanıyorum görünüyor bende cansın
-
Ekip logomuz tamamdır... Sami hocam sağolasın ... Kamyonculuğa devam
-
Kargoların taşıdıkları ürünleri telef ettikleri aşikar bir sorun fakat mengene izini de kargocu yapmış değildir ellaaam
-
Önemli değil sadece basit bir örnek verem kamyon alıp bunu otobüs gibi yolcu atarsan kasasına olmaz
biz zamanında bu hatayı yaptık şuanda düzeltiyoruz ne demişler hatanın neresinden dönersen kar
Hadi hayırlısı bakalım
-
Konuya resim ve kod olarak eklendi kod alıp imza eklemeniz yeterli.
Teşekkürler üstad mail de bahsettiğim diğer konuyla ilgili olarak da haklısınız o açıdan düşünmedim.
-
tabiki mail adresimize logo orjinal haline yollarsanız konuya ekleyebilirim.
Mail olarak gönderdim hocam teşekkürler
-
benim oyum kutudan yana darbelere karşı korunması açısından ama içerisindeki sünger desteği biraz daha sağlam olmak koşuluyla...
-
Kendi ekibimizin logosunu ekleyemiyor muyuz? Havalı Silah Ankara Grubu
-
Tolga abi alışacaz yeni sayfaya yavaş yavaş
-
Ellerinize sağlık ... Çok güzel çalışmalar gerçekten. Devamı geldikçe resimleri bekliyoruz.
-
Hey maşallah kardeşime sağ salim gitsin gelsin inşallah...
-
Rabbim genç ölüm vermesin kimseye çok zor... Allah rahmet eylesin...
-
Güzel çalışmalar tebrikler... 3D yazıcıların çok farklı fiyat aralıkları var. Çalışma alanı büyüklüğüne göre de değişiyor fiyatları sanırım... Tekrar tebrikler ellerinize sağlık...
-
Hadi hayırlısı bakalım daha neler yapacaklar... Eskiler derdi ya hep böyle durumlarda; ''Vallaha gıyamet gopacak gıyamet...''
-
İnternet üzerinden alışveriş yapacaksanız aksu av ve bilginler av ı tercih edebilirsiniz.
-
Ürün seçme sürecinde ön araştırma, tecrübeli kişilerle irtibata geçip bilgi edinme, ürün hakkında forumlarda ve facebook gibi paylaşım alanlarından bilgi toplamak çok önemli. Buna ilaveten aslında ne istediğine karar vermek çok önemli. Her hobi için aslında bu geçerli nasıl bir yol izleyeceğini az çok bilmen gerekiyor. Bu hobide hangi noktaya gelmek istediğin ve ne kadar profesyonel olmak istediğin çok önemli. Biraz merak edip başlayanlar hatalı seçimler sonrası hobiden çok çabuk soğuyabiliyor.
-
aressx hocam teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
-
Merhaba,
Sayın hopi severler sitemiz 3 gün büyük bekleyişten sonra yepyeni yüzüyle yeniden aranızdayız sorunlarınız varsa bizim göremediğimiz hatalar varsa lütfen bildirin.
Bu arada
Airgunpazar forum haline getirildi ilan verebilmek için 50 mesaj sınırı açmanız gerek aksi taktirde ilan veremezsiniz 50 mesaj sonra otomatik olarak vip üye terfi olacaksınız.
İyi atışlar dileriz
VİP ÜYELİK
-
Hem ilan takibi hemde dolandırmak engellemek için bunu yapmamız şart 3 gün gece gündüz çalıştık ilanlar sadece vip üyelere verebilir yani güvenilir ürün alırken vip üye olduğuna dikkat ediniz bilginiz olsun.
On numara olmuş bu olay adam sayfaya üye olup ilan verip ortadan kaybolmamış olur üyelerinde devalılığı belli olur en azından.