Ayarlanabilir ayaklar çok pahalı 180-400 Tl arası ve fazlada seçenek yok. Formda ayarlanabilir ayakla ilgili tecrübe paylaşımıda olmamış. Bakir bir konu bilgi olsaydı iyi olurdu. Yanlız şimlemeden sonra (özelikle sağ sol) uzun mesafede daha iyi grupman olduğunu söyleyebilirim.
blacksir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Rica ederim Ben denedim testen sonra bezle kurularsanız sorun olmuyor (Youtubede sanırım Brezilya servisini bir sunumu vardı bu yöntemi kullanıyordu). 1 yöntem daha var bu tüpün iki tarafınada uygulaya bilirsiniz. Yöntem balonla bende forumda okumuştur. Balonu tüpün iki tarafına taktığınızda hava sızmasını 5-6 saat sonra balonlarda şişme varsa kaçırıyor demektir. Sızma bazen çok az oluyor. 1 gün bırakmak gerekebilir.
İsterseniz 19:45 dakikadan sonrası videoyu izleyin Su uygulamasını görebilirsiniz.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dolum valfi tarafından değilde öbür taraftan su dolu bardağa soktuğunuzda kabarcık çıkmıyorsa kaçak dolum valfi tarafındadır muhtemelen
-
Puncher regülatörlü pinpal tüpü modifiyesi güzel olurdu
-
Gurupman güzel elinize sağlık.
-
Ayrıyeten Eltipi lazer cihazları çok hassas olsalarda gündüz ortamında ışıktan dolayı uzun mesfede okumuyor. (Yukardaki plaka sanırım bu sıkıntıyı gidermek için) Yani Mesafe ölçen Dürbünlü rangefighterlar gibi pratik değiller. Yinede böyle bir ürün başka amaçlar için işe yarayabilir.
-
Sanırım plakalar eltipi lazer ölçü cihazının okumasını kolaylaştırıyor. Eltipi lazer cihazları Dış mekanda ölçüm ortalama 20 mt sonra ölçüm zorlaşıyor. Zaten gündüz lazeri görmüyorsunuz. Bu plaka uzun mesafede okumayı sağlıyor anladığım kadarıyla ancak yinede gündüz ortamında lazeri uzun mesafede plakaya tuturmak zor olacaktır.
-
Bu gün meydanav mercan şubesi ile görüştüm. Fiyatda indirim yapmıyorlar. Atak firması fiyatı yüksek tutmasını mazeret olarak gösteriliyor. Fiyat şu şekilde 150 TL+ Kargo ortalama 160-170 TL geliyor. Fiyatı herkesin rahatça alabileceği makul bir seviyede tutulsaydı iyi olurdu.
-
Önerdiğiniz modelleri baktım tavsiyeleriniz için teşekür ederim. Atp66 biraz pahalı olsada içlerinde en pratik ve sağlam olanı gibi duruyor.
Hocam optik merkezleme yaptıktan sonra 12 mt sıfırlama yaptım. Wintage sola doğru az da olsa bir fark var. Başka bir dürbünle zorakidede aynı durum var. Şimleme ile gideriliyor. ancak dürbün sök tak oldumu. Şimleme ayaklarda olduğundan bozuluyor. Optik merkez ve şimlemeden sonra grupman daha iyi sonuç verdi. Şimleme olmadan Turetlerlede sıfırlayabiliyoruz ancak wintage ayarını turetlerle sıfırladığımızda mesafe artıkça sağa yada sola hafifte olsa sapmalar oluyor. Evelation turetleri çok önemsemiyorum çünkü turetlerler yeterli geliyor. -
Durbun cikarip taktigimizda simleme bozuluyor. Daha cok yatay ayari icin dusunuyorum. Bu urunler gercekten pratik olarak ise yariyormu fiyat olarakda digerlerinden de birazdaha farkli
-
At44 kullanilmak uzere wintage ayarida yapilabilen en uygun durbun ayagi modeli tavsiye edebileceginiz hangisi olurdu
-
Güç biraz düşürülse regülatör uygulaması yapılsa şu hali ile 60 Atış (200-100 bar) kadar atış sayısı artabilir
-
Çok güzel detaylı bir çalışma olmuş elinize sağlık.
Yapılan sunuma göre Kral Puncher Max güç ayarlarına göre hız değerleri ve diğer Chorono sonuçları grafiksel olarak aşağıdaki şekilde olmuştur.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Arıza durumunda Hatsanın servisi iyi zaten.
-
-
Aparat her tüfeğe oluyormu yoksa tüfeğe özelmi
-
Maşallah 1 hariç boş yok. Hayırlı olsun
-
Bence hiç uğraşmayım, keçe ve silikon nihale kullanın. Ucuz , hafif. Fotodaki pelleti 3 kez kullandım. ( Youtube da Osman Ortaç beyin yaptığı pellet tutucu da var. Karton kutunun içine kumaşa sardığı broşürleri koyuyor. Denedim, hem etrafı kirletiyor, hem de çıkan ses fazla.)
Supercharger da işe yarıyordu. Daha güçlü birkaç tüfek ile de iyi sonuçlar aldım. Ancak Zoraki için biçilmiş kaftan : tek veya iki pompayla kullanıyorum hedefliği, aylardır hiç pellet almadım. Artık sıkılıyor insan aynı pelletleri kullanmaktan.
Uygulamayı Yaptım işe yarıyor yanlız malzeme silikon nihale 9 tl mal oldu keçlerde bir tane satılmıyor onlarda 10 tl mal oluyor. Sanırım bunlarında bir ömrü vardır. Belli bir atış sayısından sonra yeni silikon nihale ve yeni keçe isteyecektir. Ancak sessiz ve işe yarıyor dediğim gibi