blacksir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tabi herkezin alma amacı farklı şuan Benim kıstasım. Kalibre 4,5 olması hız değerleri 500-850 fbs olması ve dışardan gücüne kolayca müdahil edilebilir olması stabil 40 atış toplam 60-80 atış yapması mümkünse gurupmanı iyi olması boyu 105 cm ne kadar aşağıysa okadar iyi 1000 tl altı olması gibi kriterler varmı böyle bir fiyata araştırıyoruz Kralın PUncher bu acıdan takip ediyorum
-
Hayır bar basıncı yazıyor. Tüp hacmi genelde atış sayısı gibi bilgiler için önemlidir kalibrelere göre ebat ölçüler var
-
AirArms Sitesinde teknik bilgi var.
AirArms TechnicalSabır gerektirecek bir süreç var sonu tüketici için hayırlı omasını diliyorum.
-
Bir konuda sıkıntı var tüfeğin satışı yapılıyor. Resmi dispiritör belli değil. Satışı yapılan bir ürünün pratikte uygulamasının sonuçları neyse resmi bilgilendirmede sıkıntı var. Tüm işlemler bittikten sonra piyasada tanıtımı ve satışı yapılsaydı daha iyi olacaktı şuan bu ürünü eksik bilgi ile alanlar oluyor soradan aynı ürünün başka versiyonu belkide daha çok beğenecek. Fuar varmış sanırım Umarım fuardan sonra bu işlemler oturur.
-
Arada nerdeyse iki kat fark var ve böyle önemli bir bilgi sitesinden almakta mümkün değil.Sitesindende yeterli teknik bilgide yok. Muamma bir tüfek bu gidişle efsaneye dönüşecek. Sanki dış piyasa satış ağırlıklı düşünmüş izlenimi veriyor.
-
1 bayiye sordum. 5,5 var dendi 4,5 bulunması zormuş. Zaten Fabrika dışarı ihraç yapıyormuş iç talep şuan tedarikde güçlük olabilir dedi ama başka bayiyede sormak lazım sanırım.
-
4,5 modeli varmı Kral Puncher piyasada.
-
En düşük güç en en yüksek güç ayarında krono bilgileri verilseydi iyi olurdu. Çekiç yayı değişimi gibi modfiyeye müsaitmi
-
abi gönderin şu aleti bana,sökümünü incelemesini,kronosunu yapıp yayınlayayım,belliki zaman sıkıntınız var,benimde bi tuzum bulunsun.
Çok iyi olurdu halada aydınlatılması gereken noktalar var.
-
Saygıdeğer forum üyeleri,tüfek üst düzey ithal tüfeklerin kullandığı standartlar üzerine bir temele sahip, üzerinde bir kullanıcının arzu ettiği özellikler barındırmakta olup çelik bir tüpe sahip 292cc olarak tanımladığım tüpü 320 cc olarak düzeltiyorum yanlış bilgilenmişim,bugünkü buluşmada yer aldım değerli firma mühendisi ile tanıştım şarjör indexleme sorunumu hem kargo hemde canlı olarak hediye aldığım şarjör ile çözmüş oldular tüfeğimin testlerini yaptım sayın airdream ve paşabeye ekipmanlarından ötürüde teşekkür ederim sorunum çözüldü tüfekle şuan tambir en küçük ayrıntıya kadar söküm yaptım sadece tüp hariç oring olmadığı için tüpe dokunmuyorum şuan,tüfek tek bir bloka ait ve alüminyum kaliteli hafif bir alüminyum yani alt yada üst blok yok bütün parçaları özenle çok temiz ve kolay bir şekilde montajlanmış çok net bir tüfek bütün camiaya hayırlı ve uğurlu olsun
Resimlendirmede olsaydı iyi olurdu. İndeksleme olayının çözülmesi iyi olmuş. Chorono sonuçları atış sayısı vb bilgilere hala daha ihtiyaç var -
Konuya dönersek İncelemenin sonuçları bekliyoruz.
-
Yok tam aksine set kuru sonuna kadar sıksak yani yayın gücünü düşürsekte güç fazla geliyor ise yayı nasıl daha güçsüzleştirebiliriz sorusuna çözüm arıyorum. Kısaltmak aklıma geliyor ama kısaltmak tam tersimi etki eder yada gerçekten işe yararmı bilemedim. Yada yaycıda aynı boyutta daha güçsüz yay yapılabilirmi teknik konular bilemiyorum.
-
Ayni yayi keserek boyunu kisaltsak gücü azaltirmi artırımı
-
At 44 de set kuru enkapali yani saat yönüne doğru en sona getirdiğinizde gücü kapatiyoruz. Budurumda cekic yayini gevsetiyormuyuz yaniboyu uzuyormu yoksa kisaliyormu
-
Anlamak istediğim konu şu örneğin hava 20 derece paralaksın yerini 50 mt hedefi netledik dürbünde parlaks tekerinde yerini işaretledik. Hava 10 derce olduğunda hedef yine 50 mt de paralaxs tekerinde aynı noktada gene net olmazmı. olmazsa her dercede paralaks tekerinde 50 mt yeri değişir bunun türetlerdeki klik sayısı ilede alakası yok sanırım.
-
ChairGun ve Strelok gibi baristik programlar Hava şartlarının değişimine göre mesafeye göre klik sayılarını veriyorlar teorik olarak. Bu değerler pratikte tutmuyormu ?
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
PCP alma arefesinde araştırma yapanlar şuan bu tüfeğin test sonuçları bekliyor.
-
Mustafa Bey regülatör olayı bir ihtiyaç sonuçta sizin regülatör yaparak çoğu hobidaşın seçeneği oldunuz. Bende katılıyorum firmaların ürün geliştirmeye zorladığınızı düşünüyorum. Yine Karal Puncher modeli akari ihtiyaçları tututrursa Hatsanında aynı seviye ürün gamında yenilenmeye gitmek durumunda kalacağını sanıyorum. Sonuçta rekabet ortamı oluşacaktır.
-
Diğer forumda Hatsanın AT44 FT için regülarörlü 793 fbs 4,5 tekli 30 adet özel üretim yapıp satacağı haberi çıktı. Ancak hala daha güç ayarının dışardan kolayca yapılamamsı bir eksi.