AT44 için Set kur tam kapalı iken kaç fbs hız ve kaç atış yapar gibi bilgiler olması iyi olurdu
blacksir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
60 cm oldumu üzerine yük konmayacaksa o ölçülerde her ağaç işinizi görür sanırım. Youtubede örnekleri var
-
Youtubeden araştırdım ayar yapmak gayet basit gözüküyor sanırım çekiç yayından ayar yapılıyor. Hocam HW100 lerde kendinden regülatörlü bir formda sadece çekiç yayından ayar yapıldığında gurupmanlarda dağıtma oluyor deniliyordu bu marka için yani çekiç yayı ile regülatörün uyumlu bir ayar yapılması gerekiyormuş. Bu modelde nasıl güç ayarını regülatöre dokunmadan değiştirdiğinizde gurupmanda sorun oluyormu genel olarakta gurupmanı nasıl ? servisi varmı ? birde 4,5 kalibre satılıyormu ? biraz fazla sordum kusura bakma bir PCP arayışı içine girdim Şuan bu tüfek uygun gibi duruyor
-
Olur neden olmasın aşağıdaki gibi haberler pc de neden olmasın
-
Rekabet iyidir.
-
Güç ayarı regülatör demi yapılıyor yoksa çekiç yayındanmi
-
Cometta Lynx 10 da güç düşürülüp yükseltme olabiliyormu pratik olarak
-
Satıcı bayiler tanıtımını (Chorono, Gurupman vs) yapsa çok iyi olacaktı. Video paylaşımı olsa fena olmazdı
-
5 atış dek delikten geçmiş Mengemen sabitlesen bu kadar olur güzel bir gurupman olmus
-
RS gurup çok iyi acaba tüm Zoraki lerde RS aynı gurupman yaparmi
-
carbin modelenin 4,5 varmı varsa güç ayarları hangi aralıkta
-
Söyleselerdi bıçakla traş olunur diye inanmamzdım herhalde
-
Dürbünde optik oralamayı merak ediyordum sökecektim zaten onu yapıp takarken önerinizi dikkate alıp biraz daha çalışayım ozaman
-
Dediğinizi anladım yanlız mecburen turetleri ortalayamıyorum Dürbün 6-24X42 boyu 40 cm civarı ortaladığımda tüfeği kırdığımda namlu pelet girişi dürbüne değiyor.
-
Şuan yok gibi gözüküyor. sıfırlama gurupmanı fena değil. Yalnız Zoraki sıfırlayabildiğim oranda olmadı tetik ve tepme olayına tam alışamadım yaylı tüfek gerçekten ustalık istiyor
-
Long modeli adından belli biraz daha uzun. Ayarları aynı hıza ayarlandığında long modeli daha çok pelet atar diye biliyorum. Tüp hacmi fazla
-
Lastik Fazlamı sarılmış bilmiyorum o an elimde bunlar vardı paketlastiği birde geniş sarı bir lastik sanırım dosya belge tutmak için fazlaysa azaltmakmı gerekir
-
Stoger x20 Atışda Tepmenin Ağır Çekim Görünütüsü Videoları Her vİdeoda görüntü biraz daha yavaşlatılıyor
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Zoraki AA 8.44 graine asik
Deneyin
Elinize saglikSaolun Denemeyi düşündüğüm peletlerden biriydi.