Zoraki Hp01 Ultra 177 + 3-12x44 Optima dürbün ile 13 mt Koridor bitti. 5 Adet destekli atış gurupmanı Pelet JSB Exac Diablo 8,44 4,52 Grupman genişliği 12 mm ve 1 Pompa daha aşağısını yapamadım
blacksir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Zorakide Bir kaç Pelet denedim Crosman Point, Gamo Magnum, Gamo Hunter, JSB Exac Vb Şuana kadaren iyi sonucu JSB den aldım yukarıda kullandığım 8,44 modeli Crosman Pointed de fena değil Sizin önerdiğinizide deneyeceğim
-
Evet katılıyorum gerçekten eşşiz bir ürün pompalı tüfekler konusunda bir araştırmam oldu piyasada tek pompa ile 120 m/s üstü var ancak çoğu pompalı tüfek zorakinin 3-4 pompana ulaştığı pelet hızına 10 pompada ulaşıyor. Daisy 953 şahsen tüfek olarak çalışma sistemini beğeniyorum ancak tek pompa (zaten tek pompadan fazlada olmuyor) 400-450 fbs hıza ulaşıyor. Herhalde Zoraki mekanizmasını Daisy 953 tarzı çalışan bir tüfekte olsa Yaylılar işi çok zor olurdu sanırım
Havalar düzeldiğinde 20 mt ve üstünüde denemeyi düşünüyorum -
ISSF Müsabakalarını seyrettim gez gözle hedefin tam ortasından vuruyorlar. Müsabaka tüfeği ile zannedersem 3,5 -4 Kg arası bende bir deneme yapayım dedim dürbünlü tüfekle Yaklaşık 3,8 Kg 10 mt hedefe ayakta desteksiz bakıyorum dürbünden bırakın hedefin ortasını hedef kağıdını bile dürbünden baktığımda merkez ortalamakta güçlük çekiyorum. Bu yeteneği nasıl sağlıyorlar çok nasıl bir yöntem izliyorlar çok çalışmak gerektiriyordur sanırım
-
Zoraki Hp01 Ultra 177 + 3-12x44 Optima dürbün ile 11 mt 5 Adet destekli atış gurupmanı Pelet JSB Exac Diablo 8,44 4,52 Grupman genişliği 11 mm ve 1 Pompa
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ISSF Silah Müsabaka Kuralları ve Havalı Tüfek Teknik Kurallarını okudum ancak aklıma takılan bir kaç konu var
Anladığım kadarıya müsabakalar Havalı kısmında 10 mt tabanca ve 10 mt tüfek müsabakası oluyor 50 mt ve 300 mt tüfek müsbakalarıda var ancak havalı deği
Birde genelde ISSF Tüfek teknik kurallarında belirtilen teknik ölçülere uyan müsabaka tüfekleri kullanılıyor.Aklıma takılanlar şu
1- Havalıda 10 mt den başka müsbaka varmı
2- Her sporcu her müsabakada yarışmak zorundamı yoksa sadece Havalı tabancada 10 mt yarışabilirmi
3- Müsabaka Tüfeklerinde güç sınırı varmı genelde müsabaka tüfekleri teknik verilerinde 7,5 joul yazı yor yanlız teknik kitapta güçle ilgili sınırlama görmedim örneğin 16 joulla bir tüfeklede yarışılabilirmi
4- Yine kullanılan tüfek müsabaka tüfeği olmak zorundamı Tüfek teknik kitabında sadece ölçüler verilmiş ölçülere uyduktan sonra illa müsbaka tüfeğimi olması lazımBu konularda bilgisi olan soruları cevaplandırısa sevinirim
-
ISSF müsabakalarında Havalı Tüfek lerde güç sınırı varmı ? Varsa nedir ? İlla müsabaka tüfeği diye satılanlarmı kullanılıyor ? Birde Havalı kısmında kaç müsbakalar katagoride düzenleniyor ve nelerdir ?
-
Paralaks ayarının doğru yerde olmaması miltod hesabını etkilermi
-
Zoraki HP 01 Ultraya ve Optima 3-12x44 AOE Dürbünün yüksek ayakla
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Stoger x20 ye 6-24x42 ayarında bir dürbün takılabilirmi sorusuna forumlarda sadece yorumlar var resim bulamamıştım. Buda resim olarak ugulaması
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Mesaj Kutusununun en altına değilde yazdığım mesajın içinde yazılar arasına resim nasıl konuluyor.
-
Pardon palaşım yanlış oldu. Kaldırdım resmi resimleri sayfanın altına değilde yazı yazdığımız alan içerisine koymaya çalışıyordum yapamadım o arada yanlışlık oldu kusurabakmayın
-
Paylaşım Yanlış Oldu Kaldırıldı
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Boncuk gibi ancak esniyor aynısından veya bir benzeri bir ürün bulabilirsem denemeyi düşünüyorum.
-
Tetik sertliği sorunununa değişik bir çözüm.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
4*30 TASKO KISA IŞIKLI TÜFEK DÜRBÜNÜ Kastediğiniz dürbün buysa ölçüleri 4x32 stoegere yakın gibi gözüküyor Stoeger zorakide kullanılıyor.
Erişim Reddedildi. - AirGunTürk -
Acaba 7,5 joulde olsa atış sayısı ne olurdu
-
Hayırlı olsun. Sanırım gez ve arpacık kullanarak (Dürbün kullanmıyorsun) atış yapıyorsun. Hedef konusuna gelince grupman denilen bir kavram var 19 metre atış yaptıığını ifade etmişsin 19 metrede yaptğın örneğin ortalama 5 atışın hedef kağıdı üzerinde toplanması birbirine olan mesafesi cm cinsinden nedir. Forumda grupman bölümü var orda atış yapıp grupmanlarını yayınlayan forum üyeleri var onlarla kıyazlaya bilirsin Sıfırlama olayına gelince örneğin 10 mt atış yaptığnda atış kağdı üzrinde hedefin orta noktasına atışlarını toplayabilmen için tüfeğinin gez ve arpacık ayarlarının yapılması ve en uygun ayarın yapılması
-
Hilalde daha uygun gördüm fiyatları.Tabancayı daha çok evde ya da kapalı alanda kısa mesafe hedefe isabetli atışı pekiştirmek geliştirmek için istiyorum.Tüfekse daha gerçekçi geliyor uzağa atışlar için.Sanırım ikisini birden alıcam.Tabancada blowback özelliği olsun istiyorum fiyatı çok çıkmadan da cyber gun swiss p-92, beretta mod 84 fs, walther p99 dao bunlar ilgmi çekti açıkcası fiyat olarak da çok değiller?p-92 sanrım replika 4,5 mm (.177) BB bilye atıyor ve yine co2 tüpü gerektiriyor. bu konuda önemli tabi yine tercih meselesi Yanlız Zoraki pompalıdır ve 1 pompa ile replika modelin hızına çıkar 3-4 pompa ile 220 m/s hızlara kadar çıka bilir (nerdeyse havalı tüfek hızı) ve kullandığı pelet standart havalı tüfeklerde kullanılan peletdir. İsabet oranıda daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Yine formda biraz araştırma yapmanı öneririm okudukça sanırım bazı konularda fikrinin değişebileceğini düşünüyorum.