Sabit yorum yok demişsiniz ama benim yorumum sabit bana göre. Forumda benzer konulara çok kez yazıldığı üzere benim görüşüm:
At44: İsabet5, fiyat5, güç4, kalite3 - (17)
Bt65: 3,4,5,3 - (15)
Galatian: 4,4,4+,4 - (16)şeklinde puanlayabilirim kullandığım silahlara göre.
Yazdığınız maddeleri de cevaplandırmak isterdim ama bahsettiğiniz stabilite ve 150 metrede grupman yapma meseleleri göreceli kavramlar, o yüzden bana göre eski konuları biraz incelerseniz iyi olur.
Arkadaşlar cevaplarınız için Teşekkür ediyorum. Bazı bilgileri paylaşırsam iyi olacak kanatideyim. Havalı PCP Tüfeğe merakım yeni başladı bunda başlamama etken Havalı Tabanca Baretta Elittle oldu. Hoşuma gitti web araştırma yaparken PCP lerle tanıştım Bilgim formlarda yaptığım arştırma kadar fazla değil.
Evvela amacım hobi kesinlikle av değil. Kuşa bile atmaya kıyamam Bu iş için 1500-2000 Tl bütçe ayıracağım Tabi 1500 yakın olursa iyi olur.
Formalarda BT65 ile Bt44 çok yorum var. Ancak modifiye olmadan en standart ayarlarala en çok saçma atan (Tüp yerine pompa düşünüyorum güvenlik endişesinden) en uzun mesafede stabil grupman yapan ve güçlü olanı seçmeye çalışıyorum. onun için BT65 ile AT44 arasında tercih yapmaya çalışıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum