Pelet kaç grain ? Hava çok kapalı gözüküyor chrono sağlıklı çalışmayabilir.
blacksir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu kalibrede 25 30 grain pelet varsa bu peletler daha hızlı atılabilir
-
Yüksek kalibrelerde 1000cc tüp zaten scubasız pompa ile yürütmek zor. Scuba da dolum sayısı da doğal olarak düşecektir. Biraz özel günlere has olacak (30, .35 and .45 kalibre için) Yanlız yinede güzel bir seçenek olmuş
-
Ebat olarak buyuk duruyor. Tup hacmi 2 tup var sanirim
-
Daisy 953 gibi olsun jsb 8.44 800 fbs atsin 4.5 kalibre
Daisy 953 gibi olsun jsb 18 gran 870 fbs 5.5 kalire atsin
tek pompa -
PCP icin
Boy 75 cm gecmesin 25 granin 900 fbs regulatorlu 40 atis yapabilsin toplam 60 aşağı atmasin hafif olsun en fazla 3 kg plastik olmasin grupman 100 mt 5cm aşağisi olsun 5.5 kalibre olsun -
Çesidin bol olmasi iyi herkezin tercihi farkli olabilyor. Kral istekleri gozettigi gozukuyor.
-
40-60 Mt atılabilir. ancak çoğunlukla 25-30 mt kadar atış yapılıyor. 4,5 seçilmesinin nedeni daha hızlı atması kısa namluda bu açıdan daha fazala önem taşıyor.
Aşağıdaki tablo 4,5 chrono değerleri için 10,5 grainde hız daha düşük. 5,5 13 grainde dahada düşecektir. 40-60 mt atışlarnızda namluyu dahada kaldırmanız geerekecektir. dürbünle atışlarda ise miltot en alta belkide yetmeyecektir -
X20 yi lastik bağlayarak kullandim sorun olmadi. Durbun Diana 6-24×42
-
Tetik konusuna katiliyorum. Biraz sert modifiyesi var yanliz onundaa bir maliyeti Var Zamanla alışılabiliyor
-
5.5 kullanmadim 4.5 kullandim. ancak 4.5 ile 5.5 yayi ayniysa 4.5 tavsi ediyorum.
-
8.44 jsb yi Ortalama 805 fbs hizla atiyor
-
-
Regülatörün ayarlı olduğu bara kadar satabil atış yapılabilir. 18 grain 870 fbs regulatörlü güzel bir değer. Regülatörün ayarlı olduğu bar 100 bardan daha yukarı olabilir. En doğrusunu regülatörü yapan ve ayarlayan Mustafa Bey bilir
-
FT tarzi hassas atis dusunulmuyorsa Rangefinder daha pratik ve kullanisli olacaktir
-
-
Estafurullah bilebildiğimiz kadarı ile formda her üye gibi paylaşımda bulunmaya çalışıyorum. Sizde sağolun
-
Peş peşe atışlarda fark fazla olmamasına rağmen ilk ve son atışlar arasındaki farkların yüksek olması dediğiniz gibi atışları etkiler. Fbs farkının yüksek olması dürbünlerde dot yada klik hesabnıda etkiler. Belki şu yapılabilir atış yapılır peletin hedefte isabet ettiği yer görüldükten somra tahmini dürbünde ikinci atışta ayar yapilabilir. Ama bazen tahmin etmek zordur. Onun için regülatörün olması atışlarda avantajdır. Zaten belli bir kalitenin üzerindeki çoğu yabancı tüfek genellikle regülatörlüdür. Bu tüfekler arasında tartışılan hangi regülatörlü tüfeğin regülatörü daha iyi kaliteli) ve daha stabil attığıdır.
-
Bir şey sorucam. peşpeşe iki atış arasındaki 10 fps fark hedefe atarken örneğin bir soda şişesine atarken ne kadar bir fark yaratır. Yani tamamen aynı noktadan nişan aldıysak 10 veya 12 fps hedefi ıskalamaya sebep olacak kadar bir sapma yapar mı. Yukarı ve aşağı yönlerde ne kadar bir fark olur.
Yukardaki örnekte 18 grain peleti 839 atarken 10 fbs farkla 849 fbs ile atarsa teorik olarak yaklaşık 1,83 cm hedefte yukarı vuracaktır. Bu da pet şişe gibi büyük hedeflerde fark etmez. zaten regülatörlülerdede 5-20 fbs arası silahın kalitesine göre oynuyor. Ancak FT müsabakalarında 1cm fark yerine göre önemli olabilir. en büyük hedef 4 cm olduğunu düşünürsek
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. hataları sayarsak 80 den fazla atış yapıyor. Ayaralma yapılsa 870 fbs üstü 18 grain peleti 50 adet atacak gibi duruyor