6,35 için Av tüfeğine yakın bir güç olsun. Ancak ekonomik olsun uzak mesafe 5,5 dan daha iyi şişe kırayım tarzı bir tüfek gibi duruyor
blacksir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
100 joul güç pompayla çok hava tüketir. Sanırım atış sayısıda çok değildir. Pompayla zor olur. Güçten hoşlananlar için keyifli doğrusu
-
tabiki bt65 in gücü 5.5 pelletlere biraz fazla geliyor. 6.35 42 gr ince mehmt ile çok iyi sonuçlar veriyordu. Ama bt65 in amacı zaten av .eğrisi doğrusu bu. parmak kalınlığındaki çelik hedefleri doğrayan, 20m uzaktaki duvarda 7-8 cm delik açan , 190 m deki 1.5mm çelik işaret levhasını delen bir güçten bahsediyoruz. Bu gücün 20 - 25 gr pelletlerle dizginlenmesi zor
6,35 nerdeyse ateşli silah gibiymiş. Tüfeğin emniyettete olduğundan herzaman emin olmak lazım.
-
tabancanın gücünden dolayı mı bu pelleti öneriyorsunuz çünkü chairgun da 10.34 lük pellet en yüksek balistik katsayısına sahip birde 7.33 lük olan pellet namluyaçok rahat giriyor hatta namlunun oraya bırakıyorum kendi giriyor yani namluyu tam kapatamıyor gibi ama 10.34 lük tatlı sıkı oturuyor tam oturuyor gibi
Hatsanda isbatet olarak iyi sonuçlar aldım. Çoğu zaman 1 pompa kullanıyorum. 1 pompa Hız değeride daha yüksek tercih meselesi tabi 10.34 kullanılabilir. 10.34 bana biraz ağır pelet geldi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hayirli olsun Pelet Hatsanin 7.33 önerim
-
dolum ucunun oringlerine hafif yağ sürün silikon gres yoksa çok hafif makine yağı deneyin. Birde dolum ucunun tüpe basarken açısını değiştirin daha önce pompa kullanıyordum hafif kaçaklar olunca bunları deniyorum sonuç alınıyordu
-
Hayurlı olsun. Bu başlıktan sonra web de biraz araştırma yaptığımızda birde Hüsan marka var. Son çıkan 20 kalibre için iyi yorumlar var. Şajörlü ürünlerde biraz riskli gözüküyor yorumlara göre çok memnun olan da var Yaklaşmayın diyende
-
Tüp boş olduğu halde manometrenin 200 bar göstermesi normal değil. Pompayla basarken oringlere silikon hafif gres sürmek gerekebilir. Birde hortumun açısını değiştirerek hava basmak gereke bilir.
-
Yandan paralax kolaylik
-
Güzel bir calisma olmus tebrikler
-
Namlu biraz dusunduruyor. Ön tarafta destegi modifiyeden sonra kalkiyor gorunuyor resimlerde namluda zayiflama oluyor sanirim.
-
Çalışma güzel dönüşüm maliyeti ne tutuyor
-
Altros alternatif regülatör Formda Mustafa EKIZ bey yapiyor. Degerlendirebilirsiniz
-
Diğer dürbünle sorun yoksa sorun dürbündedir.
-
Dürbunde sıkıntı olduguna eminmisiniz. Tufekte namlu doğrultusunda sikintida olabilir
-
Neden olmasi FT , Benchrest, derken yeni bir musabaka dali çikabilir Havali skeet
-
Çalışma sistemi nasıl Plastik aparatı önce tüfekte aralığa koyup peletimi yerleştiriyoruz yoksa Pilastik aparatı Tüfekte aralığa koymdan önce dışarda plastik aparatın üzerine peleti koyup sonra berabermi(Pelt+plastik aparat) tüfekte aralığa koyoruz.
-
Parça plastikmi
-
At44 lerde mekanizma aynı namlu olarak LW farkı var. Birde uzun namlu farkı
-
Videoda yazıları bazı yerlerde hızlı geçmiş programla ilgili sorular olursa burdan cevap vermeye çalışacağım.