artemea tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bu konuyu bir süredir ısrarlı bir şekilde takip ediyor ve bu forumun adminleri ve üstatları nasıl bir çözüm üretecekler diye bekliyorum fakat beklediğim katkıyı üzülerek vermediklerini görüyorum, yurt dışından ürün alım konusundada bazılarının yeterli katkıyı vermeyip katkı verenlerede ekmeğimizle oynama gibi sitemler ettiklerini üzelerekte olsa duymuştum.

FOLKONETTİ nin yapmış olduğu nacizane öneri başlangıç için çok olumlu buldum daha nice öneriler için bu konuyu ısrarlı takibe devam edeceğim.

artemea nın bir acemi hobicinin bu sitenin isminin temiz kalabilmesi için RADİKAL önerisi ikinci el satış bölümünün kaldırılması yönündedir evet birçok ihtiyaç fazlası satılabilir ürünleri olan hobidaşların tanıtımları bu sitede olabilir satış için Sanal pazarın kullanılmasını öneriyorum.

İlk tufek icin uygun degil.
    Tepmesiyle hantalligiyla sizi uzer...

Hatsan mod99 vorteks veya stoeger x20 veya stoeger atac ile baslamaniz sizin icin mukemmel olur.
    Mod99 un yayli modelinide bulursaniz kacirmayin...
    Metehan

Mod 99 yaylı veya vorteks fark nedir şuan satılan veya daha önce satılan mod99 lar yaylı değilmidir aksuavın sitesine baktım vorteks veya yaylı gibi bilgi göremedim mod135 sormamın gayesi ikinci el sıfır sayılabilecek bir tüfek buldum ve ben bu ürünü görerek ve deneyerek satın alma şansım var yaşadığım yerde arkadaş bunu bu yıl merakla almış sadece yanında hediye verilen bir kutu saçmayı kullanmış şuan tüfeğini satmak istiyor oldukça cazip bir rakam talep ediyor bu tüfeği sormamın gayesi bundandır bu tüfek hakkında bilgide çok kısıtlı cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim