tüfeği h i l a l den aldım ama trabzondaki stoeger distribütöründen göndermişler silahı. ben t.dağdayım. istanbuldaki servisine göndermek daha kolay olur benim için siz ne dersiniz?
mantıklı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
tüfeği h i l a l den aldım ama trabzondaki stoeger distribütöründen göndermişler silahı. ben t.dağdayım. istanbuldaki servisine göndermek daha kolay olur benim için siz ne dersiniz?
mantıklı
normalde o yayın namluyu tutabilmesi için sizin onu elle bastıramayacağınız sertlikte olması lazım. madem tüfek yeni aldığınız yere gidin değişim yapsınlar.
kilitleme dilinde sorun görünmüyor. acaba arkasındaki yaydamı sorun var. bastırarak kontrol edin. normalde bastıramamanız lazım.
aynı envanteri bende düşünüyorum yaylıda kararsızım. deneme şansım olsa seçimi daha kolay yapacağım. bende bir pcp bir yaylı bir co2 tabanca sahibi olmayı düşünüyorum.
co2 kesinlikle cp88 olacak. pcp evanix windy city zaten. ama yaylı hangisi bilemiyorum.
atışa katılacaklara tavsiyem slug namlu avrupa menşei bir tüfekle gitsinler.
ben şahsen orda olsam fabarm pompalıyı alır giderdim. 150m de kusursuz atış sağlayan bir namlusu var.
ben windy city ye namlu kalın görünsün düye bir boru ve ucuna moderatör yapmayı düşünüyorum. orj mod. işe yaramaz. zaten moderatörün iş yapması için hacminin namlu hacminden en az 10 katı büyük olması lazım ki bu başlangıç hacmi.
air stripper li moderatör daha verimli olacak diye düşünüyorum. 3 farklı model yapıp deneyeceğim bakalım hangisi randımanlı olacak.
bu aralar gördüğün en iyi namlu ceketi cometa lynx inki. bende windy city var namlu ceketi yok. onu örnek alarak yenisini yapacağım.
ancak tasarımda gördüğüm birşey var namlu ceketinin moderatör görevini tam yapması için baya kalın olması gerekiyor. windy de orjinal ceket göstermelik. adamlar moderatörü arkaya doğru
görsellik bozulmasın diye uzatmışlar. yani namludan arkaya giden hava falan yok. ne varsa önde.
bende var. 2 yıldır kullanıyordum. hawke almak için satıyorum. kalite olarak hawke kadar etmez(o fiyata hawke de alınamaz zaten), reticle ı güzel. Fiyat/ performans oranı iyi diyebilirim
[Resim Engellendi: http://img532.imageshack.us/img532/8333/ss859861.jpg]
12xte 100 metredeki hedefin dürbünden görüntüsü. kamerayı sabitlemediğim için bu kadar çıktı. Ama reticle gerçekten ince
yardımınız için teşekkürler. zaten ben 50m civarında atışlar için düşünüyorum. uzak mesafe fantazim yok. bu bana yeter sanırım.
bu ara bende windy city için dürbün araştırıyorum. bu çalışma banada güzel bir kaynak olacak. daha önce yukon 10-40 56 kullandım. dürbün harikaydı ancak 1kg dan ağırdı. şu anda en fazla 24 büyütmesi olan 500-600 gramı geçmeyen kaliteli bir dürbün bana yeter diye düşünüyorum. bakalım ne olacak. sanırım şunu seçeceğim
http://www.aliexpress.com/product-gs/345…holesalers.html
elinde bu dürbünden olan varsa yorum yazabilirmi. kalitesi nasıldır.
adam supra ile kıza neler yapmış.
http://www.youtube.com/watch?v=04LDCl2mes0
altunizade kavşağında zaten kocaman levha asmışlar. avcılarda e5 üzerinde av bayisi var onunda poligonu var.
ne atacaksınız onu bilmek lazım.altunizde de avcılarda var tabanca. ümraniyede trap skeet
gamo cfx 4.5
50 cm den kısa ateşli silah namlusu yasak. tek kırma tüfeğe ruhsat almak 30-35 tl maliyetli, bolt kollu olan bir model görmüştüm nasıldır bilmiyorum ama mauser zevki verebilir.
pipet tüfek fişeğinin kalitesizliğinden dolayı kullanışsız. adam gibi mühimmat olsa en az 400-500 bar basınç oluşması muhtemel. o kalibreye bu güç çok güzel atışlar yaptırır.
36ga tek kırma alırsanız ali tekin arkadaşımızın dediği gibi dürbün rayı takar keyifle atarsınız. onunda sıkıntısı adam gibi fişek federal marka. kazık fiyata
önemli olan mesafe değilki. dünyanın neresinden ne alırsanız alın en geç 3 günde elinizde. burda sorun devlet politikası. neymiş gümrükten geçen ne olursa olsun silahla ilgiliyse kesinlikle geçemez. vida bile alsanız silah vidası yazsın paketinde asla olmaz. glock 500 dolara amerikada satılırken devlet görevlisi alıp getirir ve 5000 dolar der. bu yasaldır bide.
......... nasıl geçiriyor. devlet silah konusunda köklü değişimler yapmak zorunda. yasaya saygılı vatandaşa sınır koymanın anlamı ne.......................................bir şekilde elde ediyor her istediğini. adam ....................................................... ve kullanır bunu. ama dürüst vatandaş bakar kalır işte böyle.
kim kazanır : ...........
daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama adamlar pcp nin üzerine pompayı monte etmişler. bence harika
havalı silah getiren bir firmaya ön ödeme yaparak getirtin garanti olsun. 10 kişi talep etse sanırım firma getirmek için uğraşır. birsürü prosedür var diyorlar
önden paralaksın ayarı atış sırasında kaynak yapmışsanız zahmetli.
yandan paralaks ve büyük tekerli ise dürbünün netliğini zahmetsizce sol el baş parmağınızla ayarlar ve atışınızı yapabilirsiniz. sf whell
http://www.youtube.com/watch?v=mVRvTg…feature=related
işte size en kolay yöntem. gece çekimi olan bir kamera ve infrared ışık. adam fareleri alnının çatından vuruyor.