regulatorle ilgilenen arkadaşlara bir sorum olacak. linkteki regülatör dişleri ne olursa olsun maşon yapılarak windy city ye uygun hale gelir. max 4500 psi yi 2200 psi basınca düşürüyor evanix için stabil bir basınç bence.
pre chamber e ihtiyacıda olmadığına göra alınabilir sanırım. sonuçta 26 dolara eve teslim. hemde takipli. kaldıki ebay güvencesiyle.
fedlite tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu kauçuk işi av fişeklerinde vardı zaten. tabancaya uyarlanması iyi olmuş. millete bunu sunmak lazım. peşinden de suistimal edenlere ağır cezalar belirledikten sonra kullanıcılar daha itinalı olacaktır.
niyeti kötü olan zaten bir şekilde yolunu bulup yapacağını yapıyor zaten. çelik bilye atan kurusıkı yapmış adam gitmiş başbakanın mitingine.
memlekette silah konusunda kısıtlama yerine serbestlik ve sıkı denetim ve ağır cezalar denge sağlayabilir.
aksi halde kaçakçılar şu anda geçerli olan yasalarla servetlerine servet katmaya devam edecektir. -
eğer düzenli trap atışı yapacaksanız yerli almayın derim. dayanmıyor laçka oluyor.
trap skeet atışlarında beretta s56, tikka gibi tüfekler çok sağlamdır. 76 namlu olanını bulursanız 2000 tl civarına temizse düşünmeden alın derim. -
ben fabarm pompalıyı tavsiye ederim. hem italyan hemde fiyat olarak uygun. 150m atışlarında slug namlu çok düzgün atışlar yaptırıyor.
fiyatı 1250 tl. alın pişman olmazsınız. -
üretim yöntemlerine bağlı olarak makina parçalarının üretiminde imalat şartlarını yerine getirir, makina techizatı hazırlar ve belli bir sayıda üretim yaparsınız. üretilen seriyi ölçü,şekil,konum toleranslarına uygun olanlar ve hurdalar olarak ayırırsınız, daha sonra bu seriyide kalite sınıfına göre ayırırsınız. namluda en üst sınıf competition yani müsabaka namludur.
bugün lothar walther bile her seferinde competition namlu üretemez. dövme olsun broşlama olsun eğer kaliteli üretim yapmak isterseniz tezgah ve kullanacağınız takımların bu unsurların gözetilerek yapılması gerekir.
eğer bu kadar yatırımı yapacak gücünüz varsa , isteğinize göre özel ıslah çeliklerinden bulabiliyorsanız , gerekli resmi prosedür sizin için sorun değilse hiç durmayın başlayın derim.
-
fabarm tavsiye ederim. tek kurşun atmanın zevkine varın. namlu harika. fiyatta 110 tl civarı
-
tüfeğinizin tetik sisteminin montajının yapıldığı kasa üzerindeki pim deliğine takılabilen dürbün takma aparatı piyasada mevcut. ben sarsılmaz concorde için olanını aldım ve red dot monte ettim.
http://ilan.yabantv.com/ilan/33012-tuf…aj-aparati.aspx -
[Resim Engellendi: http://www.ddupleks.lv/EN/ddupleks_pr…how/Hexolit32_t]
daha etkili olanlar var hedef konusunda. testlerini izledim dehşet verici.