Arkadaşlar at44 tactical long lw kullanıyorum ilk defa açık arazide uzun mesafe atış yaptım yaklaşık 50 60 metrede 150 bar üstü dolu halde şişe kıramadım pellet şişeye vuruyor ses geliyor ama kırılmadı defalarca vurdum şirketin bozuldu yaklaştım taşla kırdım valla çok sinirlendim o kadar para ver şişe bile kırama o mesafeden sorun nedir bi yardımcı olun teşekküler
sinanhogur tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu atış çok iyi ben 15 mt de bunu yapamadım at44long le olduğu halde dürbünle destekli yeniyim acaba ondanmı yoksa benim beceriksizliğimmi
-
Arkadaşlar at44tac long lw tüfek aldım ağırlığı fazla gibi kolum çabuk yoruluyo dipçiği çıkarsam dürbünü çıkarsam gez göz atış uzun mesafede farkı ne olur
-
Arkadaşlar at44 dürbün takma tırnağı ve vidasını kaybettim tek vidayla tutturuyorum nerden bulabiliriz
-
Arkadaşlar bu regülatör nedir ne işe yarar bende at44long lw var
-
Anladım teşekkür ederim hayırlı akşamlar
-
2 dakikada dolduranlar var hiç durmadan bassamda dolmaz kontrol ettim hava kaçağıyok pompa en son inişte az bi hava veriyi tüpe ses geliyor hepsi böylemi acaba sucuba tüp almadığıma pişman oldum arkadaşlar 200bar 60 70 atış yapıyor normalmi acaba
-
Arkadaşlar bugün atışa gittim tüfekten gayet memnun kaldım at44long dürbün ayarı felan güzel oldu ama şu pompa işi beni çok yordu ben 68 kiloyum tüfeği doldurmak çok uzun sürüyor öldüm valla şuan hiç halim yok siz nekadar zamanda dolduruyorsunuz pompa bozuk olabilirmi
-
Arkadaşlar at44long dürbünü 15 metrede sıfırladım 50 kuruşta gurupman oldu bu uzun mesafelerde değişirmi ve dürbünsüzde ayar aynı
-
Tüfek at44long tüpünde 250 bar yazıyo 230 250 basarak tüp patlama riski varmı işi bilen arkadaşlar 200 sen fazla basma dediler pcp ler tehlikesi nedir acaba hiç kaza duyan varmı
-
Anladım teşekkür ederim
-
Hatsan pompa max 200 yazıyo benim tüfek long 230 falan bassam tehlikesi varmıdır
-
Son bi soru pompanın üstünde max200 bar yazıyo benim tüfek long 230 falan basabilirmiyim tehlikesi varmı
-
Tamam kardeş eyvallah
-
Sağol kardeşim YouTube de adam 2 dakikada dolduruyor anlamadım valla pompayı bugün aldım acaba tüp mü alsaydım
-
Arkadaşlar at 44aldım ve bide pompa hava basmak bu kadar zormu benmi yanlış bişey yapıyorum öldüm valla yirmi dakikayı geçti acaba yeni ve ilk dolum olduğu içinmi help yav
-
At44tactical long lw kullanan varmı arkadaşlar ben yeni aldım deneme fırsatım olmadı etkili menzili nedir 200 mt bahsederler var doğrumu ve biz bununla av yapabilirmiyiz yasak olduğunu biliyorum kuş falan işte tavşan da fena olmaz ama yasakmış işi bilen abiler bi yardımcı olun
-
Sağolun arkadaşlar
-
Arkadaşlar at44dürbün nasıl sıfırlarım
-
Anladım sağol kardeşim