JPSpecial tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar :
    8 ay önce mod125 aldım ve 6 aydır kullanmıyorum acıkcası tüfeği aldığıma pişman olduğum gibi sinirde oldum malum iki neden 1. tüfek kutusundan cıkan dürbün ayağı aşındı aldığım piyasadan aldığım dürbün ayaklarıda aşındı enson bir ayak buldum onada 70 ytl istediler . ben tüfeği 180 e almıştım:) 2. Bu tüfekle sıfırlama yapmak İMKANSIZ askerde alayın atış takımındaydım bu konuda baya tecrübem oldu.

ayrıca satıcı firmanın tüfeğin arkasında olduğu konusuna gelince , valla beni ya müşteri yerine koymadılar yada adamdan saymadılar :) kaç defa arayıp mail attıysam bana karşılık verilmedi . suan sadece 2 ay kullanılmış, dürbün ayağı arızalı görünen mod 125 im var isteyen olursa makul fiyata veririm genede dostane tavsiyem bulaşmayın :)