Askı takacak yer yok
idrisesk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
http://www.avcity.com/?urun-6950-EVA…-5-5-mm-SL.html
Kral Puncher Maxi ye ne kadar çok benziyor
-
-
Arkadaşlar hafta sonu atışlar yaptım performansı beni çok mutlu etti.
50 metreden tenekeye atış denedim. çift tarafı nokta şeklinde delip geçiyor.
10mt -----> Üst üste 5 atış
20mt -----> Üst üste 5 atış
30mt -----> 50 kuruşa topladım 5 atış
50mt -----> 1 TL ye yopladım 5 atış
100mt ---> Dürbün yetmediği için düzgün atış yapamadım.JSB 15,89 ile attım
-
forumdan pek bilgi bulamadım demişsiniz ancak KRAL Puncher forumda detaylı olarak tartışılmışdı,tüfeğiniz hayırlı olsun
https://www.airgunturk.com/index.php/Sear…ht=Kral+PuncherSağolun teşekkür ederim.
KRAL PUNCHER MAXİ için aydınlatıcı yorum yok youtube de bekirin videoları hariç 3-5 video var ki maxi model için kullanıp bilgi verebilecek çok az insan var. -
Selamlar, yaklaşık bir haftadır çeşitli yurtdışı ve yurtiçi sitelerde hatsan 125 sniper vortex 5.5 modelini araştırıyorum. Bazı kişiler kesinlikle hatsan alma tercihini gamodan yana kullan diyor. Bazıları ise Hatsan ın artık çok iyi işler çıkardığını söyleyip hatsandan şaşmamam gerektiğini söylüyor. Yabancı sitelerdede hatsanın bu ürünü hakkında birçok olumlu yorum okudum. Fakat halen çok kararsızım. Tahribat etkisi ve görünüşü beni çok etkiledi 125 sniper vortexin. Lakin zırt pırt yok vidası gevsedi yok namlusu yamuldu diye servisede pek yollayasım yok. Hatsan 125 sniper vortex 5.5 te sıkıntı yaşarmıyım ? Yaşayacaksam bu fiyatlarda önerebileceğiniz güzel makinalar nelerdir ? Saygılar.
Bende bir çok ürün ile karşılaştırıp mod 125 vortex almıştım çok memnunum şimdi pcp aldım vortexi satsam mı satmasam mı kararsız kaldı. Öncelikle çok güçlü bir silah dürbünü yatagun dampa ile kullanıyorum. 10-20-30-50-70 mt atışlar yaptım (daha yükseğede çıkabilirdim) atışlar stabil artı silahta herhangi birşey olsa direk olarak servise gönder hemen yapıp geri gönderirler. Ben hiç bir sorun yaşamadım. -
Bekir herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ve sağolsun hiç biri yanlış değil bu silah bana uzun yıllar yeter gibi geliyor
-
İstersen elimde yatagun dampa var 120TL den verebilirim PCP ye geçtim fazlalık elimde
-
Büyük ihtimal pazar günü yapacağım
-
Direk tanıtım videosu çekmeyi düşünüyorum
-
Merhaba Formdaşlar
Hava silah merakım Hatsan Mod125 Vortex ile başladı. Silahtan çok memnundum bir av bayii arkadaşım Kral Puncher Maxi'yi önerdi. Bende formdan araştırmaya başladım çok fazla birşey bulamadım. Backir (Bekir) arkadaşım kullanıyor sağolsun yardım etti ve izmir'den sipariş verdik. Ürün elime dün ulaştı kargocu 17:00 da doğal olarak gece atışı yaptım. Silahtaki gördüğün artılar :
1) Kundak çok ergonomik ele oturuyor.
2) 10-25-30 mt atışlarda stabil (attığını vuruyor diyebiliriz) birazdaha uzak mesafeleri mutlaka deneyeceğim. 100 ve 100+
3) Tam güçte 200-100 bar arası 4-5 şarjör atıyorsun.
4) Mod 125 vortexten buna geçince desteksiz atışlarda 30mt de 7cm etrafına topladım saçmaları.
5) Emniyet açma/kapatma çok basit manuel olması bir harika her seferinde uğraşmıyorsun.(Dikkat etmek gerek el tetikte olması sürekli)
6) Güç ayarını üzerinden yapabiliyorsun (bu çok hoşuma gitti)
7) Ceviz kundak çok yakışıklı duruyorİlk izlenimlerim böyle bu arada Kral Puncher Maxi'ye tanıtım videosu hazırlamayı planlıyorum. (KralArms da destek olsa süper birşey çıkartırım destek olmazsa da çıkartırım.)
-
süper çok teşekkürler
-
Arkadaşlar Hatsan yurtdışı ihraç ettiği çoğu silaha (tamamına yakın) vortex takmış. Türkiyede sadece mod125 mod 85 var. Yurtdışından ebay amazon gibi sitelerden silahı getirsek gümrükte sorun olur mu ?
-
Ben bir şey merak ediyorum vortex yani pistonlu olarak sadece hatsanda mı var yoksa başka marka modellerde var mı? 1 haftadır hatsan mod125 sniper vortex araştırıyorum kötü yorum yapanda çok iyi yorum yapanda kısacası pistonlu daha iyi bir marka ve model var mı ?
-
Ne zaman tekrarlanacak ?