Kimlerdensiniz
alper3314295 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Yok mu Biga lı olan
-
Dipçik kısmı ve ahşabının rengi de farklı zaten, ama aşşağı yukarı dediğiniz gibi aynı zaten, çok hoşuma gidiyor şu çifteler ya otoyol gibi valla görüş alanı
-
Fakat italyan olmasının mümkünatı yok çünkü silahın üzerinde SPAİN yazıyordu
-
Araştırdığınız için çok teşekkür ederim, bilmiyordum bunu
-
Yok kesinlikle satmayı düşünmüyorum isterse 20 25 milyar olsun bir araba parası ama satmam sattırmam yani
-
Bu tüfek bana dede yadigarı kalacak gibi gözüküyor çok ta hoşuma gitti elbette bilgili birileri vardır. Bu tüfek konusunda beni aydınlatabilirler mi Bir abim tüfeğin şu an 3.bin dolar 5.bin dolar gibi bir değerinin olduğunu söyledi. Dedem tüfeğe çok güzel bakmış bıldırcında süper di diyor attığımı vururdum diyor. Resimler gelmiştir umarım.
-
Tüfeği alalı biraz oldu dürbün monteli Metehan abim 4 metrede sıfırla kafi dedi 30-40 metre de üstüne atınca vururum hedefi öyle olmaz mı ? hem bende 15 metrede sıfırlama yapacak kadar kabiliyet yok ne yazık ki
-
4 metreye sıfırlamaya çalışıyorum kafi herhalde ? Striker Edge Hatsan tüfek dürbün de Optima 3x12x44
-
Benim bir sorum daha var bu gün yaklaşık 15-20 metre civarına uludağ gazoz kutusu koydum o ufaklar var ya 330 ml mi 250ml mi ne,, Dürbünü de pek ayarlıyamadım 1.5 kutu pellet gitti sadece dürbün ayarlamak için en sonunda atış yapayım dedim dayanamadım TAM nişangahın ortasına getirince vurmuyor fakat tam onun sağ çaprazına. Çapraz üstüne (sağ) atınca tık diye vuruyor bu böyle kalsa 50-75 metre gibi mesafelerde oldukça zorlanırmıyım ? , ben böyle daha çok keyif alıyorum açıkçası mildottan vurunca yani
-
Pro hunter var elimde Neden pro magnum, Hunter daha iyi değilmi ?
-
Net çekmedi pek kutuyu çekicem de attım kapak kısmını bu gün atışta düştü sanırıım, fakat kapak rengi soluk değil idi çok canlıydı o kırmızı yeri filan
-
resim çekip atsam yardımcı olurmusunuz anlarmısınız sahte olup olmadığını ?
-
-
Piyasada çok fazla sahte pellet var ve ben hiç güvenemiyorum bunun ayrımını nasıl yapacağız ?