Bir silahi genel anlamda degerlendirmeye alirken, herseyi tartmak lazim aslinda.
Silahi chronoya sokmasaydim,hangi ayarda hangi peleti nasil attigini ogrenmeseydim grupmanlar daha onceki paylasimlar gibi olabilirdi.
Silahin atislarini tek bir noktada toplamak icin bir cok sebep sonuc iliskisine tabi tutmak lazim.
ilk defa pcp üreten bir firma icin cok basarili bir silah bence.
Tek delik yapmak icin 3bin,7bin arasi bedeller verilen silahlara oranla bu bedele bu kadar köfte çok bile
backir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaslar Merhaba
Silah'i chorono'ya yatirdiktan sonra biraz daha tanıma firsatim oldu.
Silah'in, kendimce en iyi sonuc verebilmesi icin jbs 18.13 gr pellet olduguna karar verdim ve sonuclar resimlerdeki gibi.1ve 2. resim 50kuruslar 25 mt
2 ve 3. resim 1tl'ler 50 mt de yapildi.
Atis alani rüzgarlıydı.Silahin guc ayari ise resimdeki gibi, bu ayarda jbs 18 gr ni 860 fps ortalamasinda atıyor.
Sonuclar; regulatorsuz ve lw gibi iyi bir namluya sahip olamamasina ragmen beni mutlu etti.
Silah'a,tetik ayarina,pellet tercihi ve guc ayar sekmentine alistikca daha da iyi sonuclar dogurcagina eminim. -
Güzel bir yazı köşesi olmuş,emegine sağlık.
-
Kral puncher maxi kullanan arkadaslara tavsiyem
180&100 bar baz alinarak.
Jsb 15.89 gr ile atis yapacaksa; guc ayarı 3 ile 4 un tam ortadinda olsun 850 fbs ortalamasi ile atis yapmakta.
Jsb 18 gr ile atis yapacaksa; guc ayari tam 4 de olsun 860 fbs ortalamasinda atis yapmakta.
Bence,bir pelletin en isabetli atis saglamasi icin 840 ve 875 fbs ortalamasinda olmasi gerekmekte.
Tam gucte ve guc ayarinin pellete gore net olmadigi atislarin hepsi istikrarsiz isabetler dogurur.
18gr pellet sıkıntisindan dolayi chrono yapamadim.
Farkli pelletler ile chrono ve grupman paylasacagim.
iyi Eglenceler -
02125192878 hudaverdi bey'i le konusabilirsiniz.
Firmaya eft yada mail order ile adresinize kargo yaptirirsiniz.
Toplu alimlarda ise kendi grup takim arkadaslarinizla toplanir oyle islem yapabilirsiniz. -
Arkadaşlar
Zoraki hp01 icin dipçik meydan av mercan dagitici bayiye gelmistir.
Fiyatı 150TL olarak soylediler.
Airgunturk icin indirim istedim 125 TLden yapacaklar.
Bilginize -
Merhaba arkadaslar
Kral puncher maxi 5.5 chrono testini gerçektirdim.
Testler jbs 15.89 gr pellet ile gercestirildi.
Son video kademeli olarak hız ayarlarinda yapıldı.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ben ayakkabi kutusuna giymedigim eski koyları ve tsortleri koydum kolu bandi ile sardim,sorunsuz oldu
Eger silahiniz cok guclu ise en alt kismina evde kullanmadiginiz yada 1tlcilerden ekmek kesme tahtasi alip guvenlik acisindan koyabilirsiniz.
Evde en onemli sey sekme,kirlenme problemidir.
Sorunsuz ucuz bir cozum -
Aksiyon varsa bende varim zorakim pas tuttu
-
İki silahıda kullandim,bence ikisi de bir ital silah kalitesinde ve isabetinde degil.
Maddi gucun bu silahlar seviyesindeyse ikiside guzel bir tercih.
Bir av bayine git ikisine al eline, hangisi gönlüne yatarsa tercihini ondan yana yap.
Bu hobinin tek bir gercegi var hangisini alirsan al digerinde gözun kalacak.
Her zaman farkli silahlar denemek isteyeceksin.
O yüzden kalbinin sesini dinle derim... -
Emeginize saglik,güzel paylaşımlar olmuş
-
Artur abi bekir ben
Fabrika ile dun gorustum imalat asamasi bitmis paketleme asamasindaymis suan.
10,15 gune dagitici distribütör olan meydanav'a gonderim saglayacakmis.
Meydanav ile gorustum ürun geldiginde haber verecek. -
Mantikli aslinda,ürün pazara indiginde haber veririm,kisilerden adet talep eder airgunturk kullanici indirimi talep edebilirim.
-
Arkadaslar dipçik bayramdan sonra pazara sürülücekmis,imalat islemi bitmis paketleme asamasinda 10 gun sonra mevdanav mercan subesinden dagitim gerceklesecek.
Ortalama fiyat ise 80 ile 150 TL arasi net bir rakam yok.
Pazara cikar cikmaz kendimde alacagim bildirim yapacagim. -
Fabrika yakin bana ay basi bakar yazarim kardesim
-
Meydanav zoraki turkiye dagitici dispiratöru, fuarda bende gormustum bu urunu gelcek dediler ama son zamanda arayip sormadim.
İrtibat bilgileri ekte sende ara sira bak istersen.
02125127484 -
Tek kelime ile size helal olsun diyorum.
Böyle bir çalismayi uzun zamandir bekleyen bir toplumu aydinlattiniz.
Tarafsizca ve durust bir sekilde yorumladiginiz icin agziniza saglik. -
Evet Şimdi hatirladim valla silah 10 numaraydi bende formdan backsir nickli bu hobiye gönul vermis bi abimden almistim simdi silah bursaya bilal arkadasimiza gitti, bence bu hobiye gonul vermesi herkesin elinden gecmesi gereken bir ürun x20 suppressor 4.5
-
- 2013 Fatura tarihli x20 suppressor 4.5 silahi 4 ay kadar bende kullandim isabetinden çok ama çok memnundum. Pcp'ye geçmeseydim benle yaşlanirdı sanirim
Chrono ölçümü de süperdi,kendi cektigim video da ekte;
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Mrb
Kralarms'ın verdigi veri bu.
Resmi sitesin de verdigi namlu uzunluk farklari disinda fazla bir bilgiye sahip degilim malesef.