Kral puncher 230cc
Kral puncher maxi 280 cc tup hacmine sahip
backir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Valibey yani Ferhat Bey ile aramizda sorun yok özelden de bir cok kez konustuk cok yardimlarini aldim kendisinden,bircokkezde tesekkurlerimi sundum sunmayada devam edecegim.Kelimelerin dili yok bazen insanlar yanlis anlasilabiliyor yada anlatabiliyor.
sürç i lisan ettiysem affola.
Herkese hayirli gunler,bol keyifler -
istanbulda dolum satis hersey mevcut yazdim ozelden numarami
-
sadece çok merak ediyorum
İstanbuldayim scubam var puncher'i olan varsa alım aracla atisa gidelim yapalim su isi artik. -
Pcp gectigin icin x20 suppressor 4.5 imi satiyorum isteyen olursa airgunpazar'da mevcut
-
Ben bircok silah denedim,hepte denerim cunku bu hobi boyle sonu yok.
Simdi pcp alcam o yuzden, birde level mantigi ile gidiyorum co2 tabancalar,supertact,hatsan mod99,stoeger gibi tum silahlari denedim simdi pcp.
Bu silah kadar isabetli,tepmesiz,sessiz silah bu klasmanda yok diyebilirim.(fiyat bide)
Beklentileri farkli olan insanlara oranla yorumlanmis cumleler onlar, mesafe olarak bir sorun cekmedim. 80 mt kadarda attim. İnsanlar baslangic seviyesi pcp ile 100 mt etkin atis yapamiyorlar bu takintiyi anlamiyorum. Eger mesefa derdi olan var ise 2000,3000 gibi saglam silahlari almanlari lazim airarms,diana gibi... -
bu atış, 7,33 Grain. Daha hafif pelletlerle daha fazla fps çıkıyor. gibi;
- Gamo Platinum 4,5 mm Pellet
- 4,7 Grain
-
Bugun ölçtüm;
Silahın Chrono ölçüm videosu
http://youtu.be/_neFnBCopNE
cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim -
- 2013 faturali bende yeni aldim 1,5 ay oldu ama cok atis yaparim, yorumlardaki backsir ustamdan aldim.
- Valla ben dampa almadim almayida dusunmuyorum,75 tllik durbune 125 tl gercek dampa almanin anlami yok cunku pcp gecicem level mantigi ile gittigim icin gerek duymadim,dedigim gibi sorunda yasamadim yasamayacagim gibi gozukuyor facebookta airgunturkte vidosuda var bakabilirsin
-
- Bende optima 3-9x32 uzerinde gelen ayakla yani damlasiz lastik sarma ile kullaniyorm 500 atis yaptik tik yok. Silahta tepme cok yok bende sorun olmadi dampa sart diyende var ama bence stoeger x20 supp. gerek yok
-
Ben kirmalida 4.5 ciyim,5.5 ler bana göre cok guclu bir silah yada cok iyi bir markanin olursa oluru.
-
Ya herkes stoeger x20 suppressor icin kisa mesafe gider,gucsuz silah diyor ama ben anlamadim benim silahtami bir sey var, 3metreden mangali deldi,zoraki 3pompada delemedi, 80mt den siseyi
patlattim, dampasiz durbun kullaniyorum ne bozulma ne de kayma var. -
Avrupada gokturk kemerburgaza gidebilirsin heryer orman bos alan.
Anadolu yakasinda kartal da poligon var,yada alemdag resadiye,sile,agva olabilir.
Toplu tasima ile malasef tam adres veremiyorum.Tufegin hangi model kac metreye aticaksin? -
çay'a çorba'ya her derde deva limon gibi zoraki :)))
İlk yardim çantasi gibi olmasi sart -
Ben kararimi acikladim sana ama bu iyi koyu arti eksi olayi degil zevk meselesi tercih meselesi hepside kendini bazi sekmentlerde kanitlamis silahlar.Karar ver al gitsin cok uzatma bence cunku bu hobinin sonu yok
Kullanim cok silah oldu pcp disinda,kendime gore dogrularimdan atis alanimdan,sesten,birtakım sebeplerden.
Zoraki hp01 ultra ve stoeger x20 suppresor kullaniyorum. Ama birde mod 99, birde at44 um olsun istezmiydim isterdim alcam mi alcam, hepimize gecmis olsun, neyse ii aksamlar -
Hangisini alirsan al digerinde gozun kalacak ve almak isteyeceksin bir kez olsun kullanma zevkine varmak isteyeceksin. En kotu karar kararsizliktan iyidir.
Ben senin yerinde olsam Mod 99 ahsap kundak 4.5 alirdim. -
Bu kadar yorumdan sonra istanbulda hobi sevdalısı ustamiza, bir diana modeli
yakisir komsuda pişer bizede düşer artık :)) -
Ayni silah bendede var sifir daha ayni durum soz konusu,merak etme normal