Texan357 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Airforce modellerinden esinlenmişler herhalde. Çok hafif ve çok güçlü bir tüfekmiş. Arkadaki tüpün üstüne ar-15 tarzı bir dipçik ve tactical rail ile bence çok güzel bir şey çıkar ortaya...

Evanixin yeni modeli rex .177, .22, .25, .303, .357 kalibleri bulunuyor kundak yerine tüp koymuşlar. Çalışma mekanizması under lever, tek mermi kapasiteli şimdilik sadece bu bilgileri bulabildim daha bulursam paylaşırım
    Video:

Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

buda tabanca versiyonu evanix rex-p
    Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Merhaba arkadaşlar mod 125 (walther talon) için red dot kullanacağım daha önce red dot kullanmadığım aklımda bi kaç soru var. Birincisi red dotta ayar tutmama gibi bir sorun varmı ikincisi dampa kullanılırmı (şekil ve boyut itibarı ile kullanılmaz gibi geliyor) üçünsüzü hangi modeli önerirsiniz ( hawke hk3190 1*30 tasco 1 30 optimi 1 30)

Onlarda Kayma yoktur. Diana 52 benim ilk havalı tüfeğimdir. Nerdeyse 20 yıldır birlikteyiz kendisiyle :D çok kaliteli ve dayanıklı bir silahtır ayrıca hem güç hemde isabeti birlikte verir.
    Şöyle bir örnek verecek olursak şu an piyasadaki en güçlü magnumlardan biri mod125 dir. Diana 52 hemen hemen mod125 in gücünü verirken aynı zamanda ondan 5 kat daha isabetli atışlar verir.

Hocam 54ün içine temizlendikten sonra sanki mod125 den daha güçlü oluyor temizlemeye hemen hemen aynı gibi geldi :) :)

Merhaba arkadaşlar, compcat bir silah arayışı içindeyim. Konuyu nereye açacağımı bilemedim, aradığım silah (pcp ya da yaylı farketmez) kısa ve pratik bir şey olsun istiyorum. Rahatça taşımak, piknikte gezide vb. rahatça atış yapmak istiyorum. Pcp veya yaylı farketmez ancak pcp olursa yedek tüp kullanması ve güç ayarı olması olması benim için önemli...
    Aklımdaki modeller AA s410 rifle ya da carbine, Hatsan dominatör carbine, Cometa fenix compcat star. Merak ettiğim konular AA s410 da güç ayarı var mı? kaç fpe? yedek tüp kullanabilir mi? AA s410 carbine tam güçte kaç fpe? düşük güte kaç fpe? düşük güçte ve tam güçte kaç atış yapar? Cevaplarsanız sevinirim :) :)

tüfeğiniz hayırlı olsun keyifli kullanımlar dilerim daha sonra kullanıcı görüş ve yorumlarınızı aktarırmısınız

Teşekkür ederim, hafta sonu tüfeği grupman ve uzun mesafe atışları için kullanacağım, yorumları belirtirim. Tüfeğin dipçiğine dokununca mükemmel bir his veriyor :love:

Tüfeğiniz hayırlı olsun, çok kaliteli bir markanın bence en iyi modelini aldınız.

Teşekkür ederim darısı başınıza.

Hayırlı olsun. İddialı bir set olmuş.

Teşekkürler. :)

Yorumların için çok teşekkürler... Sizin sayenizde diana 54 airking aldım, dürbün ayarı bozulmasın diye sportsmatch dampa, dürbün olarak Hawke HK4030 Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25x42 aldım.
    Allah izin verirse pazartesi günü atışa gidip uzun mesafe deneyeceğim.