Merhaba Özgür, bende bu tüfeği ve diana 54 düşündüm av bayiide inceleme fırsatım oldu. Eğer boyun 175 cm altıysa hiç düşünme... Silah biraz ağır ama uzunluğundan dolayı pek etkilemedi beni, kurması çok kolay ayrıca kundak boyu kısa boyunlu insanlar için sıkıntı yaratabilir. Ahşap yapısı diananın yanında biraz kötü ama diğer çoğu tüfekten daha iyi bir his veriyor. Ateş etmedim ama en iyi grupmanı 18 grain jsb yapıyor.
Texan357 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok teşekkürler Emir kardeş Dengesi de iyiymiş en kısa zamanda bir diana 54 alacağım. 54 ile uzun mesafe atışları yapacağım sanırım, sence en sevdiği pellet hangisi? Yardımların için çok teşekkürler
-
Fiyatı amerikaya göre gerçekten biraz fazla Tepmesi fazla olduğu için amerikada scope eater lakabını almış. Diana'nın yanına almayı düşünüyorum, tipi çok hoşuma gitti. Sizce alsam pişman olurmuyum.
-
Çok teşekkürler Emir bey açıklayıcı konuşmanız için. Diana 54 ü çok beğeniyorum sanırım onu alacağım, ancak 4,5 kilo sanki biraz fazla benim yivsiz tüfeklerim bile 3 3.5 kilo arasında. 54 ü kullanırken zorlanıyor musunuz? Eğer denge problemi yoksa (ağırlığın çoğu önde gibi mesela) fazla ağır gelmez herhalde.
-
Merhaba Metehan bey; tüfeğiniz çok hoş ve güçlü aynı zamanda çok rahat kuruluyor tam benim istediğim tarzda bir tüfek. Tüfeğin beğenmediğiniz bir yanı oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim, saygılar
-
Diana mod 46 Diana mod 54 airking in yanında sanırım biraz güçsüz, 54 ün bilgilerinin bir kısmını buldum 890 fps yani 270 m/s. Ayrıca mannlicher tarzı dipçik zaten ağır olan silahı daha da ağır yapıyor. 54 şu anda benim için daha iyi bir seçenek, maccari yay modifikasyonu ile daha hızlı bir değer alabilirsek sanırım 54 ü alacağım ama hala tavsiyelere açığım...
-
Güç bakımından bir bilginiz var mı?
-
Merhaba arkadaşlar sizlerin yardımı ile zoraki ultra .22 aldım ve çok memnun kaldım.Ama tabanca artık beni tatmin etmiyordu daha fazlasını istiyordum... Birkaç arkadaşımın Hatsan, AA ve Evanix pcp tüfeklerini kullandım fakat zevk alamadım çünkü çok teferruatlı silahlardı. Pompa, scuba tüpü, dolum aparatı vb. beni pcp kategorisinden uzaklaştırdı. Ben daha basit mekanizmalı ve daha kolay silahlar arıyordum, aynı zamanda sağlam kaliteli isabetli ve güçlü olması gerekiyordu. AirArms, Diana ve Weihrauch silahlar arasında kaldım. AA ve Weihrauch mekanizma ve güç bakımından elendi, Geriye Diana kaldı;56th ağırlığı yüzünden 52 yi görüntüsünden dolayı beğenmedim. Bu durumda 48 ve 54 kaldı, 54 ü daha çok beğendim ancak teknik özellikleri hakkında pek bir bilgi yoktu. Merak ettiğim konular ise; Bu silahların güçleri (fpe) ne kadar?hangisi daha isabetli, istikrarlı, sağlam, güçlü? Etkili menzili kaç metredir? Ayrıca silahım bozulursa nereye gönderip yaptırabilirim?
Cevap verdiğiniz ve okuduğunuz için şimdiden teşekkürler...
Saygılar Sevgiler Ali BOZOK -
Merhaba arkadaşlar, zoraki ultra marka bir tabanca almak istiyorum. İzninizle birkaç soru sormak istiyorum. Sizce 4.5 mm mi 5.5 mu almalıyım, 4 pompada doğru mühimmatla etkili menzili nedir, Adanada bulabileceğim zorakiye uygun max. 200 TL lik tercihen long eye dürbün varmıdır, uzun menzil atışları için en uygun mühimmat nedir? Okuduğunuz için teşekkür ederim.