Çok güzel bir inceleme olmuş ... merak uyandıran bir tufek ti almak isteyenlere faydali bilgiler sunuyor
hasan x tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- silindir duvarında 2.5cm kauçuk takoz var strok zannedersem 9.5 cm civarında
kauçuk darbe şokunu da emecektir iyi fikir... hava Portu biraz uzar ama çok etkilemez zaten büyük bir hava haznesi var
-
Tebrikler hocam güzel çalışma olmuş ... piston strok oranında bir değişiklik yaptinizmi. 12 cm oldukça uzun bir gerilmeyle vuruyor piston
-
4 pompa çok stabil değil galiba 2 ve 3 pompaları kullanmak daha isabetli olacak
-
üç sabunu delip geciyor duvarda azda olsa Eğiliyorsa gücü hatırı sayılır bir yere gelmiştir
Attıkca hızı artıyor ama belli atıştan sonra azalıyordur kanimca -
-
-
bugün zorakiyle sabun üzerine dört el ateş ettim ve şunu farkettim
Ikinci etesten sonra hızı artıyor ...
18 grn ve 13 grn ile iki el... sıralama söyle
Önce 13 grn 18grn 13 grn 18grn en etkili enson attığım oldu
Ilk ikisi üçüncü sabunun ortalarini geçti
Son iki tanesi ise üç sabunuda delip geçerek duvara çarptı -
58cm namlu 4.5 mm olsaydı 800 lerin üzerine rahat cikardi
4.5aradim ama bulamadım bir türlü firmalar vermiyor ancak çıkma namlu bulabilirsek oda zor bulunuyor -
ince memedi çok sevmedi galiba
-
hangi agirlik ve marka pellet tavsiye edersiniz
-
torna da ilk 18.5 cm lik kısım orijinal namluyla aynı hale getirildi inceldi yani ..birde pellet giriş yerindeki yivset olmayan 1 cm kadar kısım kesilip atildi
-
15.89 grn 760 ile gidiyorsa nerdeyse magnum sınıfına girecek zoraki
-
13 grn 800 ile gidermi acep..
-
hocam 15.89 grn ni mi 760 atıyor yoksa ince memedimi
-
ince mehmet hem sivri hemde sert olduğu için daha çok saplanir saniyordum ama yumuşak olan hemde sivri olmayan jsb daha çok saplandı
Ayrıca jsb nin üzerinde oluşan yiv set izleri sabun üzerinde çok belirginken ince mehmet te silik çıkmıştı sabun üzerine
-
iki sabunu nu delip geçerken üçüncüsü nün ortalari gibi saplanip kalmıştı jsb Ortayi geçmişti
-
beyaz sabunlari yanyana dizip duvara yaslayip ateş ettiğimde 5 / 6 cm uzaktan ... ince memet ağırlığını bilmiyorum 8 cm..
jsb 15.89 grn 9 cm ..
Saplandı -
sabun markası fark ediyormu
-
Cevap icin tesekkurler .. üzerindeki ayaklar kaç mm .. kısa olan modelini zoraki için düşünüyorum